Абсолютни внушения и манипулации – така министърът на туризма Николина

...
Абсолютни внушения и манипулации – така министърът на туризма Николина
Коментари Харесай

Ангелкова не мисли за оставка, разкри готвена нова мярка за туризма

Абсолютни внушения и операции – по този начин министърът на туризма Николина Ангелкова дефинира изказванието, че е във война в бранша на туризма и особено туроператорите. Тя добави и, че две организации на туроператори, които недоволстват от Ангелкова и желаят оставката ѝ, имат към 200 членове, а записаните към Министерството на туризма туроператори били над 3000.
На въпрос дали вижда учредения да подаде оставка, Ангелкова разяснява пред Нова телевизия, че няма по какъв начин всички желани ограничения да станат и да работят както си показват предлагащите ги. Тя уточни, че туризмът е част от българската стопанска система и всички до момента открити ограничения за помощ от страната касаят и туристическите компании, които могат да ги употребяват. Предстои непосредствено грантова скица от до 15 000 лв. за микро и дребни предприятия, добави министърът на туризма, и изясни, че се работи и че понеделник, 27 април, ще има неофициален съвет на европейските министри на туризма с оферти за общи нови ограничения в Европейски Съюз.
" Разбирам изключителното напрежение, разбирам, че се търси провинен за пандемията, само че всичко става в разговор – преди всичко е животът и здравето на хората, би трябвало да търсим салдото, той е доста сложен и на моменти е неосъществим. Решенията не са безусловно в случай че не е моята позиция, това не е решението ", изясни Ангелкова. Ситуацията е извънредно динамична, заключи тя.
Ако потребителите имат опция, дано изберат ваучер за пренасрочаване на предплагена към този момент отмора в период от 24 часа, предложи Ангелкова. Тя добави, че предложила да се сътвори гаранционен фонд за туризма преди 4 години, само че тогава „ същите тези туроператори ” дали негативни мнения и последното служебно държавно управление спрели проектозакона.
Още: " НА ЖИВО: Последна информация и всичко за ковид, 24 април "
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР