Абсолютен рекорд за София - властите арестуваха пиян шофьор с

...
Абсолютен рекорд за София - властите арестуваха пиян шофьор с
Коментари Харесай

Пиян шофьор постави рекорд в София, колко промила удари

Абсолютен връх за София - управляващите арестуваха пийнал водач с 5,11 промила алкохол в кръвта, заяви bTV.

Това се е случило в региона на бул. " България " и столичното Околовръстно. 33-годишният мъж е дал позитивна проба и за канабис. Той е задържан.

Автомобилът е бил спрян, тъй като е изглеждал подозрителен, заяви за малкия екран контрольор Виден Димитров от Пътна полиция.

" От няколко дни тече профилирана полицейска интервенция на територията на столицата. Във връзка с нея има засилена инспекция на коли. Автомобилът беше спрян за инспекция, тъй като беше очевидно подозрителен. При осъществените проби за алкохол и наркотични субстанции и двете се оказаха позитивни. Водачът е с съществуване на алкохол в издишания от него въздух 5,11 промила. Наркотичните субстанции, които се оказаха позитивни, са канабис, след осъществената проба за наркотични субстанции и техните аналози ", заяви контрольор Димитров.

Шофьорът до последно е отричал да е имало приложимост както на наркотични субстанции, по този начин и на алкохол от негова страна, добави инспекторът.

Регистрационните номера на автомобила са свалени.

След правене на нужните документи, лицето ще бъде откарано от полицията в здравно заведение, където има право да даде кръвен тест за съществуване на алкохол и наркотични субстанции, сподели още контрольор Димитров. 
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР