Абсолвентите от випуск 2017 на Електротехническия факултет (ЕФ) в ТУ

...
Абсолвентите от випуск 2017 на Електротехническия факултет (ЕФ) в ТУ
Коментари Харесай

29 сребърни значки за випуск 2017 на Електротехническия факултет на ТУ – Варна

Абсолвентите от випуск 2017 на Електротехническия факултет (ЕФ) в ТУ – Варна получиха своите дипломи за висше обучение в навечерието на 8 декември. Отличниците на випуска са 29 и бяха отличени със специфичния сребърен почетен знак на Технически университет – Варна и грамота от името на ректора – проф. дн инж. Росен Василев.

В юбилейната за университета година, се дипломираха 109 млади електроинженери от специалностите с учащи катедри „ Електроснабдяване и електроозавеждане “, „ Електроенергетика “, „ Електротехника и електротехнологии “. Нови 70 дипломирани бакалаври и магистри от компетентност „ Социален мениджмънт ” също поемат по своя нелек път на професионална реализация.

„ На добър час! ” беше най-често повтаряното благопожелание към младежите от техните досегашни преподаватели. Дипломите връчиха деканът на ЕФ при ТУ – Варна – доцент доктор инж. Маринела Йорданова, заместник-деканът по образователна активност – доцент доктор инж. Медиха Хамза и ръководителите на учащите катедри.

Да бъдат виновни към себе си и към обществото, да вършат съзнателен и заслужен избор и да осъществят всички свои фантазии им пожелаха и гостите на тържествената промоция.

Сред тях бяха госпожа Димитричка Кънчева – шеф на Регионална дирекция за обществено подкрепяне – Варна, представители на консултативните препоръки към катедрите и на фирми-партньори в практическото образование на студентите.
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР