Абросексуален“ е сравнително нов термин за сексуални предпочитания, който може

...
Абросексуален“ е сравнително нов термин за сексуални предпочитания, който може
Коментари Харесай

Журналист обяснява сексуалната идентичност, която „не звучи реално“

„ Абросексуален “ е относително нов термин за полови желания, който може да изисква публицистично пояснение съгласно медията Metro в Обединеното кралство.

Ема Флинт, публицист на свободна процедура, написа коментар за секцията „ Платформа “ на Metro, част от уеб страницата, отдадена на „ отзиви, истории от действителния живот и разбори от специалисти в тяхната област “. В парчето тя изясни по какъв начин е излязла на показ като „ абросексуална “ през 2020 година единствено с цел да бъде изправена пред непосредствен другар, който твърди, че „ това не звучи действително “.

„ За тези от вас, които не знаят какво е абросексуалност, от позиция на неспециалистите, това просто значи, когато нечия полова еднаквост варира и се трансформира “, написа Флинт.

Тя означи, че не е знаела за термина до преди две години, когато е била на 30 години. Флинт се оплака, че абросексуалността към момента не е по-известна.

„ Когато растях, в никакъв случай не бях чувал термина абросексуален – човек беше хетеросексуален, гей или лесбийка, що с...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР