Абитуриентският бал е празненство, което се случва веднъж в живота

...
Абитуриентският бал е празненство, което се случва веднъж в живота
Коментари Харесай

Pulse Fitness & Spa с комплимент към всички абитуриенти

Абитуриентският бал е тържество, което се случва един път в живота на всеки възпитаник. И тогава всеки желае да бъде в най-хубавата си форма. Това е паметен ден, изпълнен с неспокойствие, спомен, който остава вечно в нас. Всеки желае балът му да бъде специфичен. Днес абитуриентските балове не са като преди. Днес те се приближават доста повече до филмовия фестивал в Кан и всеки зрелостник се усеща като същинска кино звезда.
На този ден се обличат скъпи блестящи тоалети, вършат се невероятни прически и се карат първокласни лимузини. До тук всичко звучи добре! Но по какъв начин е формата ви? Ако към момента не се чувствате във форма за бала, в този момент е моментът да се възползвате от комплимента към всеки зрелостник, който насочат от начин на живот веригата „ Pulse Fitness&Spa”!
Безплатен 20-дневен фитнес комплимент за всеки зрелостник
„ Ние от Pulse Fitness&Spa желаеме да дадем своя принос, с цел да може на бала си повече зрелостници да се усещат добре както в облеклата си, по този начин и в тялото си”. Съобщиха от управлението на първокласната начин на живот верига.

За интервал от 20 дни, зрелостниците ще имат опцията да посещават клуб от веригата „ Pulse Fitness&Spa” по собствен избор, като всички услуги на определения обект ще бъдат на тяхно разположение, с цел да вземат оптималното от своя престой и да трансформират своето тяло за блестящата бална нощ. На разположение на гимназистите ще бъде неповторим пакет от услуги, който няма еквивалент!
Дванадесетокласниците ще имат опцията в границите на 20 дни:
• да релаксират в спа зоната на клуба;
• да покачат своя тонус по време на групово занятие по избор;
• да упражняват в силовата зона на фитнеса с персонален треньор;
• да се възползват от личен хранителен режим, формиран особено за техните потребности и/или да придобият стремежи загар, възползвайки се от солариум.
Всичко това ще бъде на тяхно разположение безусловно гратис след показване на ученическа карта на рецепция на определен от веригата клуб:
1. Pulse Fitness DOWNTOWN, гр. София, ул. „ Света София” 8;
2. Pulse Fitness & Spa BULGARIA, гр. София, бул. България 132;
3. Pulse Fitness DELUXE, гр. София, пл. „ Народно събрание” 12;
4. Pulse Fitness & Spa PLATINUM, гр. София, ул. „ Резбарска” 47;
5. Pulse Fitness & Spa WEST PARK, гр. София, бул. „ Петър Дертлиев” 60;
6. Pulse Fitness & Spa PLOVDIV, гр. Пловдив, ул. „ Цанко Дюстабанов” 63.
За повече информация: www.pulsefit.bg и тел. 0700 44 044
Радваме се, че можем да дадем своя принос за повече усмивки и страсти в балната нощ. Очакваме с неспокойствие зрелостниците в клубовете ни, където ще създадем всичко нужно да им помогнем да трансформират както визията, по този начин и методът си на живот към по-добро - споделят от „ Pulse Fitness&Spa”.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР