Абитуриентските балове отдавна минаха, но не означава, че партитата приключиха

...
Абитуриентските балове отдавна минаха, но не означава, че партитата приключиха
Коментари Харесай

В скъпа кола и с класен алкохол: Дъщерята на Лияна купонясва на морето

Абитуриентските балове от дълго време минаха, само че не значи, че празненствата завършиха за всички, които приключиха тази година. Сред абсулвентите е и красивата дъщеря на Лияна, която се радва на живота и свободата си сега. Красавицата показа на стори в Инстаграм моменти от купона край морето, а на късите истории се вижда, че 18-годишната Дениз е в Порше с другари, с които са на един от лъсковите ни курорти.

Виж още: Лято по ноти: Instagram любимката Йоанна откри сезона по бански макар натоварения график

Лъскавият автомобил върви ръка за ръка и с първокачествен алкохол и по-точно водка, само че не си мислете, че някой е карал под въздействието на алкохол, тъй като всички в компанията на Дениз са съзнателни. В последващо стори се вижда и отрупана маса с напитки и вкусни храни, а празненството е в разгара си.

Балът на Дениз протече по сходен метод, само че с много по-бляскави тоалети. Дениз бе заложила на красива дълга черна рокля с доста пера и отворено деколте. Прическата на абитуриентката не беше нещо екстравагантно, а единствено спусната свободно по раменете и леко начупена, гримът обаче компенсира, тъй като бе мощно опушен и подобаващ за вечерта.

Виж още: Гери-Никол, Райна, Златка Райкова - те бяха обвързани с ММА бойци! Какво се случва с момчетата сега 

Изображение: https://www.instagram.com/deniz_yoz/ 

Източник: vbox7.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР