Абитуриентски балове като сватби правят ромските перли на поп-фолка Софи

...
Абитуриентски балове като сватби правят ромските перли на поп-фолка Софи
Коментари Харесай

Дъщерята на Ванко 1 твърде секси на абитуриентския си бал

 Абитуриентски балове като сватби вършат ромските перли на поп-фолка Софи Маринова и Бони за наследниците си Лоренцо и Михаела, похвалиха се самите те.

И двете певици приготвят по две тържества по случай завършването на учебно заведение на децата си. Лоренцо чества с учениците на 24 май, а събирането на роднините ще е при започване на юни, когато ще е по-грандиозно. Абитуриентът счита да продължи по пътя на Софка, само че ще приключи и нещо съществено, по тази причина счита да кандидатства криминалистика в Академията на Министерство на вътрешните работи в Симеоново. Бизнес ръководство и финанси пък счита да учи дъщерята на Бони, която също се опитва за певица с креативния псевдоним Миа-Михаела.

Фолк певицата Соня Немска също се похвали със фотоси и видео от щастливия ден на щерка си. Наследницата й Рая Ваташка беше облечена в рокля в цвят пепел от рози. Момичето приключи гимназия с британски и химия, само че в това време има афинитет към модата. Неотдавна снима фотосесия, в която сподели естествената си хубост. Лияна също изпрати абитуриентка -  дъщеря си Дениз Махмуд.

На бал отиде и поп фолк певецът Галин, но не като зрелостник, а като джентълмен на най-новото попълнение в своята компания Alpha music Симона. Той я придружи до двора на гимназията, а появяването му провокира същински възторг след измежду съучениците.

Сред зрелостниците тази година е внукът на поп краля Емил Димитров - Мартин. Неговият бал ще бъде в средата на юни, само че той към този момент е подготвен с тоалетна си. Мартин, който няма да продължи гения на фамозния си дядо ще учи в Италия банково дело, като е един от четиримата определени от цяла Европа.

Още една звездна щерка приключи 12-и клас. Щерката на Стенли и Локо - Никол се демонстрира в обществените мрежи от бала си. Младата дама залага на елегантна рокля. Абитуриентка е и Дара Екимова - наследницата на пиарката Ива Екимова и починалия вокал на група Сленг Дими. Тя също беше в рокля с лазурен цвят. Иска да следва логика на психиката и ще подаде  документи в Софийския университет и Нов български.

С гръмък конвой от мотористи, пушеци и ТИР откриха бала си зрелостниците в филантропичната гимназия и тази по архитектура и строителство в Пловдив. Една от звездите зрелостници бе дъщерята на рапъра Ванко 1 - Ивана Главчева. Със сребриста рокля и сандали на доста висок ток, с вдигната коса, младата дама театралничи до татко си, написа " Телеграф ".
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР