Аби и Британи Хенсел бяха катапултирани отново в светлината на

...
Аби и Британи Хенсел бяха катапултирани отново в светлината на
Коментари Харесай

Вътре в пътуването на сиамските близначки Аби и Британи Хенсел до Италия - пътуване с гондола до клас по готварство

Аби и Британи Хенсел бяха катапултирани още веднъж в светлината на прожекторите, откакто се появиха вести за загадка женитба.

34-годишните сиамски близнаци попаднаха в заглавията, когато стана ясно, че Аби се е омъжила на интимна гала през 2021 година и те наподобява потвърдиха сватбата с пламенна обява в TikTok.

Споделяйки два видеоклипа, включващи сватбени фотоси, близнаците показаха повишаването на известността си в надписа, като написаха: „ Интернет през днешния ден е доста ШУМЕН. Винаги сме били в близост “, защото те нападнаха „ всички злобари на открито “.

Аби и Британи споделят едно тяло и кръвоток, както и всичките си органи под кръста, и се изстреляха към славата през 1996 година, когато се появиха в шоуто на Опра Уинфри дружно с родителите си. Те прекараха известно време в светлината на прожекторите, преди да се отдръпват назад в родния си град Минесота и да работят като учители, само че почитателите на близнаците неотдавна преразгледаха хитовия риалити сериал на дуото, Аби и Бретан...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР