A1 започва месец юни с ново предложение за любителите на

...
A1 започва месец юни с ново предложение за любителите на
Коментари Харесай

Смарт гривната Huawei Band 7 разпознава шест проблема, свързани със съня


A1 стартира месец юни с ново предложение за феновете на спорта и здравословния метод на живот. Телекомът предлага смарт гривната с проектите Unlimited, която е подобаваща както за младежи, по този начин и за възрастни. Huawei Band 7 се отличава със моден и тъничък дизайн, до 14 дни живот на батерията, над 96 режима на подготовка, следене на наситеността на О2 в кръвта, сърдечен темп и други здравни индикатори.

Huawei Band 7 има грациозен дизайн, тежи единствено 16 грама без каишката и е дебела едвам 9,99 мм. Дисплеят е AMOLED с 1,47 инча и резолюция 194×368p. Гривната предлага избор от над 4 000 циферблата и Always On Display (AOD), който демонстрира основна информация, когато екранът е изключен. Батерията на Huawei Band 7 предлага висока устойчивост, което прави модела подобаващ за пътувания и ваканции. Тя устоя до 14 дни при естествена приложимост и до 10 дни при интензивно натоварване.
-->

Huawei Band 7 поддържа автоматизирано наблюдаване на О2 в кръвта и сърдечен темп, което е допустимо с помощта на технологията Huawei TruSeen 4.0 и интелигентния логаритъм за икономисване на сила. Гривната автоматизирано стартира да вибрира, с цел да ви предизвести, в случай че равнището на О2 в кръвта или сърдечната периодичност се отклони от здравословния диапазон.

Друга потребна функционалност на Huawei Band 7 е TruSleep 2.0, която разпознава шест съществени казуса, свързани със съня. На тяхна база гривната предлага над 200 научно-обосновани оферти, посредством които да подобрите съня си. Huawei Band 7 разполага със лична фитнес система – TruSport. Тя предлага 96 режима на подготовка, в това число тичане, колоездене, плуване и йога. Моделът може да следи и равнищата на стрес с технологията Huawei TruRelax, която с изключение на да мери напрежението предлага и дихателни извършения.

Huawei Band 7 е съчетаем със смарт телефони с операционна система Android и iOS и дава пряк достъп до най-важните функционалности на телефона, като входящи позвънявания и известия, прогнози за времето и надзор на музика.

Смарт гривната Huawei Band 7 се предлага в черен и розов цвят за 19,99 лв. на месец с мобилен проект Unlimited M. Моделът е разполагаем в магазините на А1 и онлайн на A1.bg.
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР