A1 ще предложи новите iPhone 15, iPhone 15 Plus, iPhone

...
A1 ще предложи новите iPhone 15, iPhone 15 Plus, iPhone
Коментари Харесай

А1 приема онлайн предварителни поръчки за новите iPhone 15 от 15 септември

A1 ще предложи новите iPhone 15, iPhone 15 Plus, iPhone 15 Pro и iPhone 15 Pro Max. Телекомуникационният оператор ще стартира да приема предварителни поръчки от 15:00 часа на 15 септември. Смартфоните ще могат да се поръчат от A1.bg с мобилните проекти Unlimited, а доставките за първите поръчали ще започват от 22 септември.

iPhone 15 и iPhone 15 Plus сa с прелестен нов дизайн и мощна 48MP съществена камера с опция за двукратно нарастване, процесор A16 Bionic и USB Type-C.

iPhone 15 Pro и iPhone 15 Pro Max са най-леките Pro модели на Apple до момента. Те оферират моден и лек дизайн с корпус от рециклиран исполин, съществени усъвършенствания на камерата, в това число по-усъвършенствана 48MP съществена камера, процесор A17 Pro и USB Type-C. iPhone 15 Pro Max е първият смарт телефон на компанията, който употребява перископен механизъм на камерата и с него предлага 5-кратно оптично приближение.

Четирите модела ще се оферират както в брой, по този начин и на погашение с мобилните проекти на А1. Те са съвместими с мрежите от пето потомство и могат да се възползват от гигабитовите скорости на 5G ULTRA.

А1 ще предложи и второто потомство на безжични слушалки AirPods Pro. Те оферират безжично зареждане и жично зареждане с USB Type-C, по-висока устойчивост на прахуляк и неповторимо аудио прекарване с новата операционна система iOS 17.
Източник: profit.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР