А1 предлага избор между среден клас смартфони Motorola, Xiaomi, Honor

...
А1 предлага избор между среден клас смартфони Motorola, Xiaomi, Honor
Коментари Харесай

Смартфони от среден клас с до 80% отстъпка предлага А1


А1 предлага избор сред междинен клас смарт телефони Motorola, Xiaomi, Honor и Samsung с до 80% отстъпка (снимка: А1 България)

Пролетна селекция смарт телефони от междинен клас с до 80% отстъпка през април предложи А1 България. Н астоящи или нови клиенти на телеком оператора могат да избират сред смарт телефони от среде н клас на Motorola, Xiaomi, Honor и Samsung.

Цените на устройствата започват от 19,99 лв. в брой и се оферират с проекти Unlimited, които са с промоционални месечни такси. Клиентите, взели нова или преподписали съществуваща мобилна услуга за проекти Unlimited M, L и Ultra, ще получат промоционална отстъпка от 50% за първите шест месеца на контракта. В са включени Motorola G54, Xiaomi Redmi Note 13 5G, Honor Magic5 Lite, Samsung Galaxy A35 и Samsung Galaxy A54 5G, които могат да се купят с до 80% отстъпка през април.

дава 6,5-инчов Full HD+ екран и съответствие на страните 20:9, което разрешава на притежателя му да вижда повече от наличието на екрана, без да се постанова да скролва толкоз доста. Въпреки огромния екран обаче, Motorola G54 е основан с комфортен за ръката дизайн. Смартфонът разполага и с озвучаване от Dolby Atmos, усъвършенствания в баса и вокалите, както и огромни стерео представители. По време на пролетната акция на А1 моделът се предлага със 71% отстъпка на цена от 19,99 лв. в брой с проект Unlimited.

Motorola G54 има 6,5-инчов Full HD+ екран и съответствие на страните 20:9
(снимка: А1 България)

е още един смарт телефон, който тази пролет идва с 80% отстъпка от А1. Устройството се предлага на наличната цена от 29,99 лв. в брой с проект Unlimited от А1. Xiaomi Redmi Note 13 впечатлява с ултратънък непряк панел за улеснение при държане в ръка и по-малко тегло по отношение на предходния модел. Сред отличителните му характерности е и мощно реагиращото сензорно ръководство с 240Hz периодичност на семплиране. По този метод по време на гейминг или друга натоварваща активност този смарт телефон обезпечава плавни придвижвания от професионален клас.

Xiaomi Redmi Note 13 обезпечава плавни придвижвания от професионален клас
(снимка: А1 България)

е смарт телефонът, който може да издържи до 3 дни с едно зареждане. Това е с помощта на мощната батерия от 5100 mAh и опцията за икономисване на сила с интелигентно решение от Honor. Само с 30 минути бързо зареждане от 40W и този 5G смарт телефон може да обезпечи дълготрайно гледане на видеоклипове до 12,5 часа. Освен заричане за устойчивост, Honor Magic5 Lite способства и за грижата за зрението. С усъвършенствана 1920 Hz високочестотна PWM технология за затъмняване, очите постоянно ще бъдат предпазени при слаба светлина. През април смарт телефонът може да бъде закупен от А1 за 49,99 лв. в брой с проект Unlimited.

Honor Magic5 Lite може да издържи до 3 дни с едно зареждане
(снимка: А1 България)

С висок рейтинг EAL5+ платформата за сигурност Samsung Knox Vault, с която е екипиран, оказва помощ за отбрана на персоналните данни. Тя се състои от разнообразни механизми за сигурност, които защищават сензитивните данни от злонамерени софтуерни. Освен това, актуализациите на операционната система и поддръжката на софтуера за сигурност са обезпечени за до 5 години. Смартфонът се предлага с 57% отстъпка по време на пролетната акция на А1 за 149,98 лева в брой с проект Unlimited, като през април клиентите могат да го закупят и в комплект с Galaxy Fit 3 и слушалки ttec MODE.

Samsung Galaxy A35 пази персоналните данни с разнообразни механизми за сигурност
(снимка: А1 България)

е още едно устройство, което е част от пролетната селекция на А1 и се предлага при атрактивни условия от 259,99 лева в брой с проект Unlimited, с 43% отстъпка от общоприетата цена. Смартфонът идва в свежи цветове със моден дизайн и първокласно стъклено покритие на панела. Устройството предлага висококачествени видеоклипове с функционалности за автоматизирано кадриране и автоматизиран фокус, както и модернизиран датчик за фотоси в нощен режим. Друга алтернатива на камерата е функционалността Object Еraser – вместо да търси миг за съвършения кадър, потребителят може да снима незабавно, а по-късно да отстрани непотребните обекти.

Samsung Galaxy A54 5G идва с първокласно стъклено покритие на панела
(снимка: А1 България)

През целия април потребителите на телекома могат да вземат своето устройство от магазините на А1 и от уеб страницата на a1.bg в брой или на погашение за 36 месеца с проект Unlimited.
Източник: technews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР