а почти всеки вече му е известно, че Адел отслабна

...
а почти всеки вече му е известно, че Адел отслабна
Коментари Харесай

Защо Адел отслабна, как изненада феновете си

а съвсем всеки към този момент му е известно, че Адел отслабна фрапантно в последните месеци.

Първите ѝ изяви, въпреки и не публични, провокираха невероятни мнения в света на музиката.

Феновете по целия свят бяха мощно сюрпризирани от смяната във визията на надарената носителка на "Грами " и "Оскар ".

Британският комедиант Алън Кар е дълготраен другар на изпълнителката, а в свое скорошно изявление той съобщи, че хората не би трябвало да се концентрират доста върху физиката на Адел, а най-вече и единствено върху нейните гласови данни, които са феноменални.

A post shared by (@adele) on May 5, 2020 at 9:38pm PDT

Безспорно това е по този начин, само че до момента в който чакаме за нова музика от Адел, няма по какъв начин да подминем неповторимата ѝ промяна, която е несъмнено впечатляваща.

Интересно е да забележим по какъв начин физическата смяна ще се отрази в музиката на Адел.

Алън споделя, че певицата по този начин или другояче постоянно е била прелестна "с тези огромни очи и устни ", няма смисъл да се интересуваме какъв размер облекла или обувки носи.

Само преди дни певицата взриви мрежата, като заяви, че на 24 октомври ще бъде специфичен посетител в паметно занимателно американско шоу Saturday Night Live.

За жал обаче тя няма да бъде музикалната звезда в този брой, а друга певица - Габриела Уилсън, известна с псевдонима H.E.R.

Адел даже показа своя фотография, на която се вижда по какъв начин се приготвя за присъединяване си.

Феновете, въпреки и радостни, че ще видят любимката си на екран, останаха леко разочаровани, че не тя е музикалната изненада, само че пък вярата умира последна.

Възможно е точно в този брой тя да разгласи името на новия си албум, както и по кое време може да го чакаме. Дали ще стане по този начин, следва да разберем!

A post shared by (@adele) on Oct 21, 2020 at 8:42pm PDT

От списание People обаче описват повече, благодарение на неназовани източници, по какъв начин по този начин Адел е взела решението да промени физиката си напълно. Всъщност не става дума за суетност, тъй като единствено желае да носи избран вид тоалети и да наподобява по даден метод.

Причината е напълно елементарна и съвсем всеки човек би я схванал - желае да бъде допустимо най-хубавата майка за своя наследник. Това значи, че желае да бъде здрава и цялостна с сила. Певицата просто цели някак да балансира персоналния и професионален живот. В предишното живота сред сцената и майчинството бил много напрягащ за Адел, споделя източник на списанието.

Бившият треньор на Адел е разказвал, че Адел почнала да отслабва доста гладко. Спряла цигарите, понижила е използването на алкохол, прекратила е приема на храни, които имат наличие на захар.

Тя просто е почнала да се храни с по-добра храна, избягвала е нездравословните неща и упражнявала регулярно, както и до през днешния ден.

A post shared by (@adele) on Aug 1, 2020 at 11:09am PDT
Източник: vesti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР