А лтернативите пред служебното правителство бяха или да затвори напълно

...
А лтернативите пред служебното правителство бяха или да затвори напълно
Коментари Харесай

Радев: Затварянето на държавата е крайна мярка

А лтернативите пред служебното държавно управление бяха или да затвори изцяло страната, или да приложи еластичен и отворен метод. Подкрепих вашето виждане за запазване на обществената и икономическата интензивност посредством документ за имунизиране, преболедуване или тест, тъй като считам, че затварянето на страната е последна мярка. Това сподели президентът Румен Радев на среща с министри от служебното държавно управление по отношение на разпространяването на COVID-19 у нас, която се организира на "Дондуков " 2, и в която взе участие също вицепрезидентът Илияна Йотова, съобщи Българска телеграфна агенция.

" Ситуацията в действителност е напрегната, макар прилаганите пропорционални ограничения

през последните дни броят на заболелите и умрелите българи е обезпокоително висок, а лечебните заведения се задъхват ", означи президентът.

В срещата вземат участие вицепремиерът и министър на труда и обществената политика Гълъб Донев, вицепремиерът и министър на вътрешните работи Бойко Рашков, министърът на опазването на здравето Стойчо Кацаров, министърът на образованието и науката Николай Денков, министърът на финансите Валери Белчев, шефът на НЗОК Петко Салчев.



Очаквайте детайлности!



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР