А дали ще има целувки - много е възможно и

...
А дали ще има целувки - много е възможно и
Коментари Харесай

Ергенът си тръгва още в четвъртък

А дали ще има целувки - доста е допустимо и всичко да завърши, откакто Алек ще бъде заставен да се отдръпна, мощно афектиран от величествен спор в имението. Ще има мъчителни откровения, приятелки ще се трансфорат в същински врагове, връзките сред девойките ще се преобърнат тотално. Още през днешния ден следва идната самостоятелна среща, за която Наум предизвестява, че няма да е за " хора със слаби сърца ". По всичко проличава, че ще има рискови прекарвания, което ще подтикне девойките да бъдат смели и неуморни в догадките си коя ли ще е избраницата на деня и какво ѝ е подготвил Алек.

По време на срещата още веднъж за останалите участнички ще има игра, която ще докара до кавги, а премията е повече от впечатляваща - първата в историята двойна сантиментална среща с ергена. Откровенията очи в очи заплашват да доведат както до тоталното разединение в групата на „ Малките пантерки “, по този начин и до тежък прочувствен срив на най-засегнатата участничка. Скандалът сред досегашните най-хубави приятелки в имението ще раздруса стените му радикално, а това ще стане мотив да забележим някои от видимо свитите дами в неподозирана светлина. Вечерният коктейл ще протече по специфичен правилник, а по време на „ Церемонията на Розата “ Алек ще бъде изправен пред следващия си тежък избор.
Реклама
В четвъртък ще станем очевидци на срещата сред ергена и двете девойки, спечелили играта. Бизнесменът ще води двете приятелки на спираща дъха офроуд разходка до най-високата точка в планината, а дали и двете ще получат роза от него, следва да разберем. По време на вечерния коктейл ще станем очевидци на открит спор за вниманието на Алек, доказващ за следващ път максимата, че „ за любовта правила не съществуват “. Всичко това ще се случи пред погледа на самия Младенов, а каква ще бъде повода той да се отдръпна афектиран от компанията на дамите и да изненада всички с решението си с коя от тях да се раздели по време на „ Церемонията на Розата “.
Източник: hotnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР