A Beautiful Day in the Neighborhood е деликатният, нежен и

...
A Beautiful Day in the Neighborhood е деликатният, нежен и
Коментари Харесай

Том Ханкс и филмът, който трябва да гледате

A Beautiful Day in the Neighborhood е деликатният, гальовен и прочувствен за романтици! Режисьор е Мариел Хелър (винаги на висота – The Diary of Teenage Girl, Can You Ever Forgive Me?), има три награди и номинация за " Оскар " за Том Ханкс, а оценката в IMDb е сериозните и постоянни 7.4!

Лойд Вогъл (Матю Рис от " Американците " ) е прочут и почитан, само че твърдоглав и егоистичен публицист от " Тайм ", малък и чевръст раздразним мъж с неясно продълговато лице, къдрава коса и изострен открит взор. Женен е за привлекателната и екзотична афроамериканка Андреа (Сюзан Келечи Уотсън от " Това сме ние " ), има и дете, би трябвало да е благополучен, само че не е. На следващата женитба на попрезрялата си, само че сексапилна и устата сестра Лорейн (Тами Бланчард) Лойд се сбива с лекомисления си възрастен, само че непокътнат татко Джери (Крис Купър, голям), който ненавижда, тъй като е оставил майка му да почине сама (малко като в " Рей Донован " ).

И в този момент най-важното – на леко наранения и насинен публицист разпореждат да интервюира Фред Роджърс (, перфектен), водещ на детско предаване от Питсбърг (чиято песничка се споделя A Beautiful Day in Neighborhood), " любимеца на Америка ", мил и спокоен ухилен мъж с бяла деликатно сресана коса, особено сензитивно лице и прозорливи ласкави очи. Лойд е безсрамник и бунтовник, по тази причина е уверен, че всичко в известната икона на добротата, човечността и дружелюбието е поза, а Фред е изискал навръх него да даде изявление, тъй като " харесва всички, само че обича пречупените "!

Очакваме двубой и конфликт, само че подобен няма, просто Роджърс дава няколко урока на Лойд (в началото превъзходно, като в предаването си, ни изяснява неговите проблеми) и го кара да премисли целия си живот, да прозре и потуши си и да елементарни (и да напише публикацията на живота си), тъй като омразата и неприязънта пречупват тъкмо него и му пречат да живее пълноценно и свястно. А великодушният, проникновен и умен водещ не се е родил подобен, той също се бори с демоните си, само че ловко и безшумно. За да пръска през останалото време към себе си заразителна добрина и да подтиква към обич.

 
Източник: momichetata.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР