А балонът продължава да се надува и носи из въздуха.Миналата

...
А балонът продължава да се надува и носи из въздуха.Миналата
Коментари Харесай

No Man's Sky получава седмични обновления

А балонът продължава да се надува и носи из въздуха.

Миналата седмица Hello Games показаха No Man’s Sky Next, голямо обновяване за играта, което прибавя по този начин претенции пълностоен мулитплейър. Но също така, той маркира старта и на друго значимо събитие за играта. От в този момент нататък, тя ще получава постоянни седмични ъпдейти, които вместо да са фиксове за дребни и не толкоз дребни проблеми, ще допълват вселената на No Man’s Sky с задачи и разнообразни събития. Освен това, става дума за изцяло безвъзмездни допълнения.

„Те ще са безвъзмездни. Това не са микротранзакции, кутии с плячка или нещо подобно“, разяснява Мъри пред The Guardian. Заедно с тях, на прочут интервал от време ще идват и огромни пакети с ново наличие. Студиото е основало и напълно нов уебсайт – Galactic Atlas, отдадено на всичко интересн, което ще се случва в играта.

По отношение на началния негативизъм към играта, Мъри отдава всичко по-скоро на неверна връзка. „Знаехме, че работим над игра, която ще поляризира мненията на хората, и въпреки, че няма прецизен метод да предадеш това, смятах, че сме задоволително ясни, че No Man’s Sky съставлява особен, самотно прекарване. Но някои хора гледаха филмовите откъси и си мислеха, че е „Междузвездни войни“, до момента в който това беше по-скоро като „2001“ („Одисея 2001″ – б.а.)“, декларира ясно Мъри пред изданието.

„Ние несъмнено объркахме сума ти и неща в връзката. Никога не съм харесвал да приказвам пред пресата, не ми харесваше да го върша, и когато въпреки всичко го върших, бях доверчив и прекомерно въодушевен за играта си. Има доста неща, за които скърбя към стартирането на играта или които бих направил“, добавя Мъри.
Източник: kaldata.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР