99% от хората в отделенията са там от страх –

...
99% от хората в отделенията са там от страх –
Коментари Харесай

Доц. Мангъров: Мерките са безсмислени, болните трябва да са вкъщи и да пият чай

99% от хората в отделенията са там от боязън – тъй като им споделят, че както си стоиш, можеш да тупнешВидео: bTV

От самото начало постоянно съм твърдял едно и също нещо, няма несъгласия в това, което съм споделил

„ Има принцип, че и 50 000 души да настояват, че едно нещо не е нелепост, в случай че то е нелепост “. Това сподели в предаването „ 120 “ минути по bTV инфекционистът доц. Атанас Мангъров.

 99% от хората в отделенията са там от боязън - тъй като им споделят, че както си стоиш, можеш да тупнеш

„ Това, че хората са комплицирани би трябвало да лежи на съвестта на доктор Маджаров и хората от щаба, които не подаваха съответна информация (председателя на Българския лекарски съюз д-р Иван Маджаров, който преди дни сподели, че на съвестта на доцент Мангъров би трябвало да лежи това, че огромна част от обществото е комплицирано – б. ред.) “ , съобщи доцент Мангъров.

Той посочи, че има персонални защитни средства, когато преглежда болни. В болницата нося маска понякога – когато преценява, че има потребност. Основното защитно средство е, че си мия ръцете, посочи инфекционистът, като разясни, че е прегледал над 50 болни от ковид.

„ Това е една вирусна зараза, която е самоограничаващо се заболяване. Трябва човек да си остане у дома, да пие чай, да яде супички. Най-много да вземе една таблетка аспирин от 100 грама. 99% от хората в отделенията са там от боязън – тъй като им споделят, че както си стоиш, можеш да тупнеш “, посочи доц. Атанас Мангъров.

„ Всеки ден влизам в Коронавирус зоната без маска. Всички тези безсмислени ограничения като носене на маски навън демонстрират безсилието на политиците и учените. Мисля, че тези правила за безсмислени, по тази причина не ги съблюдавам. За да се съблюдава едно предписание, то би трябвало да има смисъл. Това нещо рано ли късно ще изчезне и колкото повече се затваряме, тази мъка ще продължи “, сподели още доцент Мангъров.

Източник: vijti.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР