96-ите годишни награди Оскар“ в неделя ще съберат номинирани, сред

...
96-ите годишни награди Оскар“ в неделя ще съберат номинирани, сред
Коментари Харесай

Прогнози за „Оскар“ за наградите „Оскар“ за 2024 г. от експерти в развлекателната индустрия

96-ите годишни награди „ Оскар “ в неделя ще съберат номинирани, измежду които рекордьори в боксофиса, холивудски ветерани, новодошли и повече от една епична драма като огромни играчи и даже по-големите филми се борят за влиятелно самопризнание. Гласуването за Оскар за 2024 година дава обещание да бъде забавна вечер. И по този начин, преди шоуто, специалисти от развлекателната промишленост споделиха своите прогнози за резултатите от някои от най-хубавите категории.

Кой ще завоюва Оскар за най-хубав филм?

„ Опенхаймер “ е безапелационният любимец за продобиване на Оскар за най-хубав филм. Епичната историческа драма на Кристофър Нолан за нуклеарния физик, прочут като " бащата на атомната бомба ", води номинациите за премиите на Академията тази година с 13 номинации.

Също по този начин към този момент взе всички награди за предходник на по-ранни награди този сезон — в това число в еквивалентни категории на премиите „ Избор на критиците “ и „ Златен глобус “, както и от Гилдията на актьорите, Гилдията на режисьорите, Гилдията н...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР