95-годишна мъртва жена изплаши съседите си, след като я намериха

...
95-годишна мъртва жена изплаши съседите си, след като я намериха
Коментари Харесай

ЧУДО НЕВИЖДАНО: Баба възкръсна шест дни след смъртта си! 



95-годишна " мъртва " жена изплаши съседите си, откакто я откриха да готви в кухнята си шест дни след гибелта й.

Ли Сиуфен получила пострадване на главата, откакто се е спънала в дома си в китайската провинция Гуанси и е била открита неподвижна в леглото от съседка, която не съумяла да я разсъни.

И макар че тялото й към момента било топло, съседката Чен Кингванг стигнала до заключението, че старата баба е умряла в съня си, тъй като „ колкото и мощно да я бутах “, тя не се събуждаше. „ Тя не стана, по тази причина се приближих да я събудя. Колкото и мощно да я блъсках и виках името й, тя нямаше никакви реакции “, описа Кингванг.

Жената и синът й подготвили погребението на на Ли Сиуфен, защото тя живее сама. Те сложили старицата в ковчег, само че не го заключили. Ден преди да бъде заровена в земята обаче съседите на Ли Сиуфен намерили ковчега й отворена, а старицата била в кухнята и готвела, все едно нищо не е станало. „ Спах дълго време. След като се разсъниха, се почувствах толкоз гладна и желаех да сготвя нещо за ястие. Дълго натисках капака, с цел да изляза “, разказала бабата на озадачените си съседи.

Според лекари в болница в Гуанси Ли Сиуфен е претърпяла изкуствена гибел, по време на която човек не диша, само че тялото остава топло.

Източник: struma.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР