90-годишната театрална и кинолегенда Емилия Радева разказа за тайните си

...
90-годишната театрална и кинолегенда Емилия Радева разказа за тайните си
Коментари Харесай

Баба Ванга споделила с Емилия Радева: Нищо нема да ни изтреби – ни болести, ни чума, ни война 

90-годишната театрална и кинолегенда Емилия Радева описа за тайните си срещи с пророчицата от Рупите – Ванга, която пред нея предсказала бъдещето на народа ни, само че едвам в този момент актрисата успявала да открие смисъл в думите ѝ.

Радева постоянно посещавала ясновидката в дома ѝ дружно със своята колежка Невена Коканова, с която Ванга бе извънредно близка.

„ За пръв път Ванга ми оказа помощ, когато отидох да я запитвам за внука ми. Бях обезпокоена за здравето му и тя ми сподели, че няма да има проблеми. Това е по този начин “, спомня си кинозвездата. „ За мен тази жена е изключителна, извънземна. Не знам, всеки има вяра по собствен си метод “, добавя тя. На някои от другарските им срещи участвала и племенницата на Ванга – Красимира.

„ Всички доста я обгрижваха, обичаха я, както и тя околните си “, споделя актрисата. Именно на една такава колекция Ванга разказала пред Радева и племенницата си, че България ще оцелее и няма нищо неприятно да ѝ се случи. Казвала:

„ Нищо нема да ни изтреби – ни заболявания, ни чума, ни война. Най страда народо от лакомия и злоба. Но щом Ноевио ковчег е тук, нема ужасно “, разкрива актрисата.

Едва в този момент тя направила връзка с предсказанието на Ванга. За модерна „ чума “ бе оповестена пандемията от Ковид-19, която взе доста жертви, само че спрямо други страни по света България бе пощадена.


Актрисата умува, че пророчицата евентуално е видяла войната сред Украйна и Русия още тогава и е планувала, че тя няма да стигне до българските граници и народът ни няма да пострада.

Радева обаче не си спомня Ванга да ѝ е давала обяснения по отношение на Ноевия ковчег, който няколко пъти пред разнообразни хора е заявявала, че „ вижда “, че е заровен в България. Пред племенницата си приживе обаче петричката пророчица даже е показала мястото, на което се намира Ноевият ковчег сега. Тя споделила, че е сред Пирин, Рила и Родопите, наоколо до река Места.

След думите ѝ племенницата Красимира траяла да разпитва вуйна си и почтително записва в записките си думите ѝ за книгата си, издадена по-късно.

„ Поводът за откровението на вуйна стана един почтен мой въпрос, до момента в който се дивях на хубостта на дъгата. Питах я: „ Кажи ми по какъв начин виждаш ти дъгата, какво значи толкоз доста хубост, събрана в едно? “.

„ Дъгата, сподели тя, се появява за пръв път, когато дъждът е спрял, откакто е валял щедро в продължение на 40 дни и е унищожил целия човешки жанр и всички земни твари. Останал е единствено ковчегът на Ной “. „ Това е легенда. Ти по този начин ли го виждаш? “, попитала учудено Красимира.

Тук феноменът от Рупите дала отговор:

„ Ох, не мога да ти кажа всичко, което виждам, само че вечер, към среднощ, когато прекосявам салона на долния етаж на къщата си, постоянно минавам около този Ноев ковчег, той стои там недокоснат към този момент толкоз години “.


Източник: struma.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР