9 километра и половина е опашката от тирове преди "Дунав

...
9 километра и половина е опашката от тирове преди "Дунав
Коментари Харесай

Близо 10 км опашка от ТИР-ове на Дунав мост 2 при Видин

9 километра и половина е опашката от тирове преди "Дунав мост 2 " на излаз от страната през днешния ден, научи организация BulNews.
Средното време за изчакване е близо 10 часа или повече от един работен ден.
Напрежението измежду водачите се повишава поради дългото очакване и пререждане на изнервени водачи.
"Това, което става, е нещо ужасно. Обявете на всички места, с цел да види целият свят какво е във Видин. Огромна опашка, разправии сред сътрудниците, пререждат се, хващат се гуша за гуша. Проблемът е в неприятната организация... Опашката се бави поради контролните органи на "Дунав мост 2 " - изобщо не работят. Лятото няколко сътрудници починаха от жегата на опашката ", споделиха за Радио ВИДИН водачите Илчо Георгиев и Борислав Маринов.
От управлението на "Дунав мост 2 " обясниха, че през вчерашния ден е имало механически проблем с кантарите в румънска страна, през които наложително минават тировете при пресичането на границата, също така трафикът на тежкотоварните коли се е нараснал с към 20% на годишна база, от началото на годината през оборудването минават по над 2000 камиона на ден или приблизително по повече от един на всяка минута. В момента работят всичките 5 коридора за товарни коли. Очаква се ситуацията да се възстановява до края на работната седмица.
Полицейски екипи управляват опашката да не се натрупва на двулентовия околовръстен път на Видин поради построяването на магистралния път за Ботевград. Тировете се отклоняват в посока някогашния ферибот.
Източник: bulnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР