9-годишно дете е нападнато от куче в монтанското село Горно

...
9-годишно дете е нападнато от куче в монтанското село Горно
Коментари Харесай

Куче нахапа жестоко 9-годишно дете в Монтанско

9-годишно дете е нападнато от куче в монтанското село Горно Церовене, предава NOVA. То е настанено в болница. Направена му е незабавна интервенция на скалпа. По време на случая детето е било с по-малката си сестричка.

Детето се възвръща в болничното заведение в Монтана. „ Състоянието му е положително. На главата има 48 шева. Малката ми щерка, която е била с него, ми описа, че до момента в който се спускали с триколката си, кучето е излязло през вратата, те са го погалили леко.

То се е отдръпнало и те са тръгнали, с цел да се приберат. Тогава кучето е скочило на сина ми ", описа бащата на потърпевшото дете Георги Иванов. Собственикът на животното изясни, че до момента то не е създавало проблеми. „ Не е породисто.

Не знам какво се е случило, тъй като бях на работа. Кучето не се отвързва - за една година се случи за повторно. Беше завързано със синджир. В паниката убих кучето ", уточни още той.

Хората в селото се оплакват, че в обитаемото място има доста бездомни кучета, както и домашни животни, които излизат отвън дворовете на къщите.

Източник: cross.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР