9-годишната Джорджия Михалевич и по-малкият й брат Кристиян все още

...
9-годишната Джорджия Михалевич и по-малкият й брат Кристиян все още
Коментари Харесай

Наталия Гуркова: Джордже е моята голяма любов

9-годишната Джорджия Михалевич и по-малкият й брат Кристиян към момента не са осведомени с детайлите към убийството на татко им Джордже Михалевич . Черногорският предприемач и брачен партньор на "Мис България " Наталия Гуркова бе убит на кръстовище в Йоханесбург, ЮАР, на 24 септември предходната година, като до този миг локалните управляващи към момента не са разкрили нито причинителите, нито поръчителите. Последната среща на децата с татко им била на 15 септември. Джордже дошъл в София, с цел да изпрати щерка си на учебно заведение, а сина си на детска градина, излиза наяве от изявление на вдовицата са списание "Ева ".



"Не съм им обяснявала по какъв начин е умрял татко им. Опитвам се да ги предпазя от този потрес. През оня септември животът ми се прекатурна... В началото на годината бяхме решили с Джордже, че ще останем да живеем в Европа. Аз пребивавам в България от няколко години, а брачният партньор ми пътуваше сред страните, само че към този момент беше решил да не живее в ЮАР. От април бяхме в Европа - на първо време в Черна гора, след това във Франция, септември бяхме в България, с цел да изпратим на учебно заведение щерка ни и дребния на детска градина. Ден по-късно мъжът ми отпътува в ЮАР по работа.

И ми се обадиха от полицейската работа. Мислех, че сънувам, че се случва нещо нереално, някаква машинация... Беше толкоз извънредно, не имах вяра, че е истина ", върна се към деня на нещастието Гуркова. „ Казват, че времето лекува. Предстои да схвана. Сега стартирам живота си изначало за повторно. Но към този момент с две деца, това е разликата. Когато преди 15 години се омъжих за Джордже и взех решение за отпътува за ЮАР, където той е роден и живееше. Тогава отново започнах изначало, на чисто. Когато си млад и влюбен, е елементарно да си вземеш куфара и да заминеш на другия завършек на света. Както направих и аз, изоставайки своя живот тук, кариерата, в която имах задоволително работа поради опита и името, което си бях основала ", споделя Наталия.

Първата й среща с Михалевич била в дискотека в ЮАР. Онази нощ е съдбовна за Наталия. Изтощена от дългото пътешестване, тя се двоуми дали да одобри поканата на приятелките си, на които гостува, да разпусне дружно с тях из нощен Йоханесбург. Ако желанието й да се потопи в меките завивки на спалнята в хотелската си стая бе победило, през днешния ден Гуркова нямаше да е вдовица, само че нямаше да има и своето най-голяма благосъстояние - децата си.

"Джордже е моята огромна обич. Запознахме се в дискотека в Йоханесбург. Бях на косъм да не отида, толкоз бях изтощена от пътуването. Когато се върнах в България, започнахме да си пишем, а след това отидох отново в ЮАР и разбрах, че желая да споделя живота си с този мъж. Пътувахме по целия свят, правихме няколко околосветски пътешествия. После се появиха децата - ражданията им бяха най-щастливите моменти в моя живот ", прелиства насладите от предишното Гуркова. В Йоханесбург Михалевич й подсигурява живот като на кралица. Живеят в огромна къща с домашни помощници. "Всяко семейство в ЮАР, което има благоприятни условия, живее по този метод. Две години преди да се роди Джорджия сътворих магазин за бижута. Но след раждането й вниманието ми напълно бе погълнато от детето. Магазинът продължи да работи още няколко години до преместването ми в България. Бижутата са ми пристрастеност. Въпреки, че в този момент нося доста малко бижута, имам своя сбирка и обичам да се занимава със скъпоценни камъни ", разкрива Наталия.

След гибелта на сина си, свекървата на Гуркова, Мира Михалевич, остана да живее в Йоханесбург. Внуците й Джорджия и Кристиян от време на време ще й гостуват в ЮАР. Макар Йоханесбург да е затворена страница за нея, отсега нататък ще й се постанова от време на време да пътува до града, който за нея първо бе Рай, а след това - нейния Ад. "Никога няма да се върна в ЮАР, с цел да пребивавам там за непрекъснато. Но по този начин или другояче би трябвало да пътува от време на време, с цел да може свекърва ми (след нещастието Мира Михалевич отхвърли да напусне града и да се върне в Черна гора, с цел да е покрай сина си - б.р.) да вижда децата. Имам и другари - прекарах 10 прелестни години от живота си там въпреки всичко. Много хора ме питат по какъв начин съумявам да запазя след тази покруса наличие на духа, успокоение и непоклатимост. Не знам, нямам пояснение. Сега съм и майка, и татко. Преди беше елементарно да кажа: питай татко си.

Сега аз би трябвало да знам всички отговори. Преди отговарях за възпитанието на децата, а брачният партньор ми за финансовата част. Сега аз давам отговор за всичко. Винаги съм знаела, че съм мощна, само че го усетих едвам, когато се случи най-лошото - загубата на брачна половинка ми. Това е най-тежкият миг в моя живот и занапред ще се оправям с уроци, които би трябвало да науча. Никога не съм допускала, че на мен иска ми се случи нещо такова. Позволявам си да рева единствено пред себе си, и то извънредно рядко. Децата не са ме виждали да рева... ", изповяда се Гуркова.

източник:ПИК
Източник: hotnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР