9 блокчейн проекта ще получат финансиране за развитието си от

...
9 блокчейн проекта ще получат финансиране за развитието си от
Коментари Харесай

$1,3 млн. инвестира инкубаторската програма æternity Starfleet в блокчейн проекти

9 блокчейн плана ще получат финансиране за развиването си от основаната в София инкубаторска стратегия æternity Starfleet. Те са определени след самостоятелна работа с екипите, за изчистване и възстановяване на обсега на плановете, както и структуриране на техните бизнес проекти.

UTU Technologies (Мавритания/Кения), екосистема за споделена стопанска система, е получила 200 хиляди $ вложения, а компанията AMPNet (Хърватия), разработваща пакет от хардуерни и софтуерни решения за заплащане потреблението на ел. сила, получава 100 хиляди И двата екипа са съумели да си обезпечат по още 50 хиляди $ от сътрудниците на æternity Ventures.



 $1,3 млн. влага инкубаторската стратегия æternity Starfleet в блокчейн планове

Прочетете още: Платформата æternity започва стратегия за поддръжка на световната блокчейн екоситема

Останалите 1 млн. $ са разпределени измежду останалите екипи: TraDEXsocial, NOBLE, Tip-me, Ride Safe Africa, YAIR, TRIBE, and Data2Honey.

От æternity Starfleet изясняват, че задачата им е да поддържат световната блокчейн екосистема, изграждайки мрежа от иноватори, вложители и запалянковци и представяйки визиите на най-хубавите планове в сферата. Всеки екип в инкубаторската стратегия е получил менторство и опция за присъединяване в трейнинг сесии и работилници, водени от известни имена от сферите на блокчейн и бизнеса.
Източник: computerworld.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР