84-годишната баба Марийка от Пловдив е била ограбена и пребита

...
84-годишната баба Марийка от Пловдив е била ограбена и пребита
Коментари Харесай

Бандити нападнаха и пребиха бездомната баба Марийка, която съседи прогониха на улицата

84-годишната баба Марийка от Пловдив е била ограбена и пребита през уикенда. В момента тя се намира в Хирургиите на Пещерско шосе. Побойниците и грабителите са й взели дори и персоналната карта, оповестява Марица, базирайки се на Ангел Грънчаров. Припомняме, че старата жена бе наказана от съседите да освободи жилището си на бул. „ Копривщица “, тъй като гледа в него котки. Оттогава 84-годишната бабичка спи на улицата. Трогнат от страданията й, пловдивчанинът изпрати писмо до президента с молба вицето Илияна Йотова да помилва бабата.

" Вече пети месец бездомната стара жена е принудена да спи на улицата, а в същото време органите на " обществените грижи " правят голяма работа по подготвянето на документи и преписки, с които да потвърдят, че нещичко са създали за нея, до момента в който в действителност нищо действително не са създали с цел да й оказват помощ ", твърди Грънчаров.

Пловдивчанинът напомня, че седмици наред моли към жителите да оказват помощ с цел да се откри краткотрайно жилище на бездомната старица.

" Отклик до този миг нямам. Ето че се случи нещо, което никой не е очаквал: бабата е пребита и ограбена от някакви хулиганстващи детайли. Кои са тия, които са сторили този грях за момента не се знае. Аз не зная дали полицията прави нещо по случая и дали търси причинителите на грозното закононарушение ", приключва Ангел Грънчаров.
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР