84-годишен мъж, който се почувства деморализиран“, след като беше измамен

...
84-годишен мъж, който се почувства деморализиран“, след като беше измамен
Коментари Харесай

84-годишен мъж си тръгна, чувствайки се „деморализиран“, след като беше измамен със спестяванията си от 100 000 британски лири

84-годишен мъж, който се почувства „ покварен “, откакто беше излъган със спестяванията си от £100 000, приканва други хора да останат нащрек.

Пол Хендерсън получи три обособени телефонни позвънявания от който смяташе, че е отделът за измами на Co-operative bank - само че се оказа, че са измамници. Пол, който е пенсиониран академични учител, е изискал нова карта Visa две седмици преди този момент, откакто някой се е опитал да направи лъжлива транзакция от £30, употребявайки неговия акаунт.

Поради това той вярваше, че апел да бъдем същински. Пол сподели на LeicestershireLive, че номерът отвън региона му се е обадил. Той сподели: „ Обикновено не давам отговор на тях, тъй че просто го оставих да звъни, само че след третия път ми беше задоволително, тъй че отговорих, тъй като просто желаех да се отърва от тях.

„ Те твърдяха, че са от отдела за измами на Кооперативна банка. Обаждащият се твърдеше, че са осъществени две транзакции от моята сметка, една за £50 и една за £30 и те ме попит...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР