„Ще си сложа край на живота!“ Това крещял 49-годишният шофьор,

...
„Ще си сложа край на живота!“ Това крещял 49-годишният шофьор,
Коментари Харесай

Шофьорът, който се блъсна пред сградата на КАТ в Пловдив, има над 100 акта и фиша

„Ще си сложа завършек на живота!“ Това крещял 49-годишният водач, който през вчерашния ден следобяд сътвори холивудски екшън в двора на КАТ-Пловдив, сподели на брифинг заместител районият прокурор Атанас Илиев, който е и наблюдаващ прокурор по делото, оповестява „Марица“.
По думите му следва да се изиска непрекъснатото задържане на джигита в ареста. Към момента водачът е арестуван за 24 часа, като мярката ще бъде удължена до 72 часа.

Шефът на КАТ-Пловдив гл. инсп. Йордан Милушев уточни, че дрогираният е безспорен рекордьор по санкции – има над 100 акта и фиша в границите на 21 години. Нарушенията правил в цяла България. Често сменял непрекъснати адреси, като последният му е в Пловдив.



Вчера водачът отишъл в КАТ за пререгистрация на колата. Причината – на 1 януари са му свалени номерата поради приложимост на алкохол. Тогава му е отнета и книжката. На служителката на гишето й направило усещане, че няма брошура и че се държи несъответстващо.

Полицаите го спрели на входа и поискали да му сформират акт, само че надрусаният се качил в колата и почнал да бяга. Тръгнал към двора, защото патрулка залостила входа.

След като се блъснал в бетонови саксии, колата спряла. Шофьорът се заключил вътре. Наложило се да разбият стъклото и да го извадят. След това го арестували.
Източник: breaking.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР