„Притеснително е, че натовски генерал използва реториката на Путин, за

...
„Притеснително е, че натовски генерал използва реториката на Путин, за
Коментари Харесай

Ивайло Мирчев: Поведението на Стефан Янев е странно. Кирил Петков има подкрепата ни

„Притеснително е, че натовски военачалник употребява реториката на Путин, за който не знам дали можем да приказваме като за човек. Той сподели същинския си облик.

Коалицията е много постоянна и ще подкрепим премиера Кирил Петков във всяко негово решение. Той се оправя добре досега в изискванията на рецесия.

Българска социалистическа партия и „Възраждане“ гласоподаваха против глобите. Надявам се да са трансформирали мнението си. За Българска социалистическа партия обстановката е сложна, тъй като електоратът им харесва Русия и съветската просвета. Ние обаче би трябвало да се обявим изрично против един деспот. Трябва да се обърнем към нашите сътрудници към НАТО, с цел да засилим сигурността си.

Поведението на Стефан Янев е необичайно. Лично мнение няма, когато си министър. Може да го изразяваш в клуба на пенсионера, до момента в който играеш карти. Кирил Петков е млад и изненада доста хора по какъв начин се оправя с рецесията. Той се държи извънредно почтено и има цялостната ни подкрепа“. Това съобщи пред Нова Нюз депутатът Ивайло Мичрев от Демократична България и упрекна Янев в рекет на държавното управление.

„Не бих коментирал реакциите на президента. В това тежко време се надявам всички да гледаме към ползите на България. Много хора може да я подценяват, само че тя има доста нюанси. В последните години страната ни не се държи като член на НАТО и би трябвало да потвърдим, че сме същински съдружник.
Източник: 7dnibulgaria.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР