„Какво значи БСП да си сложи шестте кандидатури за ВСС,

...
„Какво значи БСП да си сложи шестте кандидатури за ВСС,
Коментари Харесай

Корнелия Нинова продаде мача на Бойко Борисов! Министър Караниколов извърши вече 10 престъпления! Никой не е взривявал така БНТ

„Какво значи Българска социалистическа партия да си постави шестте кандидатури за Висш съдебен съвет, с цел да може ГЕРБ да си избере от тях. Да избере трите най-слаби! Това нелепост ли е – надали? Питам има ли ръководещи и съпротива в Народното събрание и благоприятни условия за промяна. Корнелия Нинова продаде мача“, Това разяснява Татяна Дончева в „Още от деня“ по Българска национална телевизия. Някои от кандидатурите за членове на висшия орган били свързани с някогашни чиновници на Държавна сигурност.

Пред Народно събрание по същото време имаше митинг на служащи на ЕМКО във връзка опита на страната да закрие част от заводите им. Аз бях там, тъй като съм от Трявна и жаля за моя град. Баща ми изкара целия си стаж в този цех, добави тя.

Дончева провокира и скандал в студиото, като съобщи, че публицистите се опасяват да задават въпроси на министъра на стопанската система Емил Караниколов за ВПК.

Държавата не пробва да си подреди къщичката, а през лостовете на страната няколко души се пробват да откраднат един рентабилен бизнес, коментнира Дончева абсурда с ЕМКО и Дунарит.

„Искат да откраднат складираната в Бургас продукция. Какъв е казуса? Във ВМЗ поставили в борда на шефовете трима шефове, дето са юристи от котилото на Сашо Ангелов, юриста на Пеевски. В ЕМКО поставили трима химици. И т създали страховит барут, за който в този момент е битката“, хвърли бомбата Дончева.

„Министърът (на икономиката) прави закононарушения от няколко месеца насам. Смятам, че не е толкоз малоумен да не осъзнава това. Има 10 нормативни акта, които тези заводи, които те би трябвало да съблюдават. Между тях са и тия за противопожарна сигурност. За нарушаванията на всеки от тези нормативни актове има наказания. За нарушаванията на противопожарните условия глобите не са да вземете външнотърговския лиценз на дружеството“, съобщи Дончева.

Тя назова водещата Поли Златарева „говорител на правителството“, а журналистката отвърна с въпрос: „А вие чий представител сте“? Не съм представител на мафията, отсече Дончева. Явявам се тук като човек, който вижда, че в последните 27 години нищо не се е трансформирало, безапелационна бе политическата хала.
Източник: 7dnisofia.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР