„България днес не е това, което трябва да бъде. В

...
„България днес не е това, което трябва да бъде. В
Коментари Харесай

Илхан Кючюк за 18-годишнината на МДПС: Гордейте се, защото ние разбиваме клишета

„България през днешния ден не е това, което би трябвало да бъде. В интервал, в който погледите на цяла Европа са съсредоточени в България, нас ни ръководят крайни националисти, от чието държание се срамим освен ние. Наша работа е да се преборим за една почтена България. България, от която не се срамим. България, с която се гордеем.“

Това написа ръководителят на младежкото Движение за права и свободи Илхан Кючук в приветствие за 18-ата годишнина на структурата.

Пълният текст на поздравлението:

Скъпи другари,

Уважаеми членове и симпатизанти на Младежко Движение за права и свободи,

1 ноември е една от най-важните дати в моя календар. Рожденият ден на нашата организация е дата, която дава както на мен, по този начин и на вас, доста мотиви за горделивост. Дата, която изпълва със смисъл нашите общи старания.

Преди година Младежко Движение за права и свободи навърши 18 години и си казахме, че нашата история и опит ни дават задоволително учредения да заявим, че сме част от модерното българско общество, само че и вършат отговорностите ни още по-големи. Изминалата година бе толкоз динамична, че съм сигурен, че надали някой се съмнява какъв брой правилно е това. 

Гордейте се, скъпи другари!

Не единствено през днешния ден. Нима няма защо? 19 години след основаването си Младежко Движение за права и свободи е не просто в най-голямата демократична младежка организация. Младежко Движение за права и свободи е образец за подражателство в един свят, в който „толерантност“ и „ценности“ са думи, които постоянно попадат единствено на хартия, само че липват в действителния живот. 

Гордейте се, тъй като всеки един от вас има своя принос за това нашата организация да бъде това, което е. Днес ние имаме сътрудници и другари в целия свят и това още един път потвърждава нашия потенциал. 

Гордейте се, тъй като ние разрушаваме клишета. Ако някой продължава да твърди, че младите не се интересуват от политика и са апатични, то дано огледа нас. Нека види всички будни, дейни членове и другари на Младежко Движение за права и свободи.

Да си кажем истината. 

Очакват ни доста компликации.

България през днешния ден не е това, което би трябвало да бъде. В интервал, в който погледите на цяла Европа са съсредоточени в България, нас ни ръководят крайни националисти, от чието държание се срамим освен ние. Наша работа е да се преборим за една почтена България. България, от която не се срамим. България, с която се гордеем. 

Както постоянно, дружно ще успеем. 

Благодаря!

Благодаря на почетния ръководител на Движение за права и свободи доктор Ахмед Доган за проявеното визионерство и персонално доверие към Младежко Движение за права и свободи. Благодаря на първия ръководител на Младежко Движение за права и свободи, а през днешния ден към този момент ръководител на Движение за права и свободи господин Мустафа Карадайъ за скъпите насоки. На управлението на партията ни за непрекъснатата поддръжка. Благодаря на всички младежи на Движение за права и свободи, които вложиха и влагат цялата си сила и капацитет в името на една по-добра България.

Бъдете здрави, скъпи другари. И самоуверено напред!

Честит рожден ден, Младежко Движение за права и свободи!

Ваш,
Илхан
Източник: trud.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР