“Горе главата”, това написа във Фейсбук страницата си председателката на

...
“Горе главата”, това написа във Фейсбук страницата си председателката на
Коментари Харесай

ЕКСКЛУЗИВНО! Екатерина Дафовска скандално скочи на властта заради олимпийците ни в Пьончанг!

“Горе главата”, това написа във Facebook страницата си председателката на федерацията по биатлон у нас Екатерина Дафовска. Обръщението е към отчайващо представящите се родни спортисти в Пьончанг. На всичкото от горната страна някогашната медалистка мъмри спортния министър Красен Кралев и публицистите, в случай че обичат да нямат гореми упования, тъй като не им влизало в работата. Инетерсно по какъв начин става това, тъй като същите тези спортисти са на държавна прехрана, от налозите на всеки един българин, публицист, министър. Тоест шеф на тях им е страната, а Дафовска може би счита, че работодателят няма право да изисква. Ако е по този начин, то министър Кралев да спре парите, да се устоят сами и тогава няма да имаме никакви искания към тях.
  Ето и обръщението на Дафовска във Facebook, което скандализира спротните фенове:
“Горе главата!

На всички публицисти, министри и тем сходни – веднъж да спрат с натоварените упования преди Олимпиада!”.

Представянето на олимпийците ни на Зимната олимпиада в Пьонгчанг е повече от криво-ляво. Единствено Сани Жекова приближи медалите с шестото си място в дисциплината сноубордкрос. Радослав Янков, който бе апетитен като водач на отбора ни, не преодоля квалификациите в дисциплината си. Владимир Зографски зарадва почитателите с 14-о място, само че също остана надалеч от Топ 3, а в биатлона само на самостоятелната дисциплинираност на 20 км при мъжете Владимир Илиев можеше да изненада любимците, при чиста пукотевица. Много разочароващо се показаха мъжете в щафетата на 4х7.5 км, като тимът ни бе затворен с една обиколка. Повечето родни представители и в този спорт, а и в другите дисциплини с българско присъединяване – останаха надалеч даже от златната среда като резултати.

Дали натоварените упования са причина за неуверените изяви на гениите ни в Пьонгчанг? По-скоро не, надали са доста публицистите и министрите в България, изразяващи големи очаквания (за поредност от призови класирания) към зимната ни делегация. Всичко опира до работа в обособените федерации, естествено съчетано с уместно финансиране и условия.

Така, че Катя Дафовска, една от най-великите ни спортистки, може да бъде посочена измежду основните факторите за показване на родните биатлонисти – криво-ляво или не в Пьонгчанг, всеки има право на мнение. И в случай че елементи в подготовката на олимпийците ни в другите типове спорт не са на най-високо равнище, съчетано и с не огромните ни обичаи на Зимни олимпиади, то за резултатите в биатлона (за някои въпреки всичко незадоволителни), надали би трябвало да дават отговор публицисти, в противен случай – ръководители, измежду които и Дафовска.

Източник: ПИК
loading... #SC_TBlock_381491 a { font-family: Roboto!important; }
Източник: 7dnisofia.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР