– собственик на една от големите компании за производство на

...
– собственик на една от големите компании за производство на
Коментари Харесай

Килърът гърмял по бизнесмена Петър Христов няколко пъти

– притежател на една от огромните компании за произвеждане на млечни артикули у нас, е прострелян към 10:05 ч. тази заран пред дома му покрай мола на бул. „България“ в София.

Инцидентът е станал пред кооперация на ул. „Ралевица“, където кола е причаквала мъжа пред дома му. Той е прострелян с един патрон в гърдите и е откаран във ВМА с заплаха за живота, съобщи. Малко по-късно е умрял в болничното заведение.

Районът на случая е отцепен от полицията. Извършителите се търсят. По непотвърдена информация, стрелецът е бил самичък и е създал повече от един изстрел, само че единствено един патрон е попаднал в жертвата. Шофьорът на предприемачът е бил очевидец на случая.

Според БТВ Христов е погубен в джипа си с четири патрона в главата и гърдите. Стреляно е от прилежащия градеж.

От Военно-медицинска академия удостоверили, че тази заран при тях е признат 49-годишен мъж в извънредно тежко положение с извънредно разширени зеници и макар 30-минутните реанимационни дейности в шокова зала е умрял.

Кой е Петър Христов

 убитият предприемач Петър Христов Петър Христов е притежател на холдинга „ Пропъртис Мениджмънт Груп ”, който сплотява сдружения от хранително-вкусовата индустрия, инфраструктурата, строителството, туризма, entertainment бизнеса, финансови и консултанстски компании.

Роден е на 17 ноември 1968 година в Силистра, израснал е в Самоводене. Възпитаник на междинното сержантско военно учебно заведение в Горна Оряховица и Висшето военно учебно заведение във Велико Търново. Завършил е цялостния курс на образование със степен магистър по финанси в Свищовската стопанска академия. Във ВТУ „ Св. св. Кирил и Методий “ сега е финален курс право.

Член е на Съвета на настоятелите на Великотърновския университет и на консултативния съвет към Министерството на районното развиване и благоустройството. През 2008 година е почетен с премията „ Велико Търново ” за принос в развиването на града, а през 2009 година – с на наградата „ Дарител “ на Националното съдружие на общините. Семеен, щерка му Михаела е на 22, а синът му Петър – на 9 години. (сп. „Мениджър“)

Източник: trud.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР