80-годишна жена е загинала на място след като е била

...
80-годишна жена е загинала на място след като е била
Коментари Харесай

Трамвай уби жена на бул. Македония, движението е променено

80-годишна жена е починала на място откакто е била блъсната от трамвай в столицата. Това заяви за Агенция " Фокус " представителят на Центъра за незабавна здравна помощ (ЦСМП) - София Катя Сунгарска.

В 12.15 часа е постъпил сигнал за блъснат човек от трамвай на бул. " Македония " и ул. " Ивайло " в София. Екипът на Спешна помощ е бил на място в 12.20 часа на петата минута. Установено е, че има потърпевша, бутната стара жена на 80 години, която е починала на място.

Екипът на Спешна помощ е оказал помощ ватманката, която е била в шоково положение и нервозен припадък. Не се е наложила хоспитализация.

Заради случая трамваите по линии №4 и 5 краткотрайно се движат по изменен маршрут, оповестиха от пресцентъра на Столична община.

Трамваите в посока центъра са движат през бул. " Овча Купел ", бул. " Н. Мушанов ", бул. " Константин Величков ", бул. " Ал. Стамболийски ", бул. " Христо Ботев ", Съдебна палата. Оттам трамваите от линия 4 не престават към кв. " Орландовци ".

В посока кв. " Княжево " трамваите са пренасочени през бул. " Ал. Стамболийски ", бул. " К. Величков " и бул. " Овча Купел ".

Автобусите от линия 260 ще стопират против трамвайните спирки. Допълнително се пускат 3 рейсове от ул. " Коломан " до пл. " Руски монумент ". Два трамвая ще се движат по линия 5 в сектора от " Бъкстон " до " Княжево ".
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР