80-годишен мъж е удушил болната си съпруга в Смядово, след

...
80-годишен мъж е удушил болната си съпруга в Смядово, след
Коментари Харесай

Трагедия в Смядово – възрастен мъж е удушил болната си съпруга

80-годишен мъж е удушил болната си брачна половинка в Смядово, откакто не издържал на тежестта да се грижи за нея, твърди " Монитор ". Убийството е станало тази нощ, а през днешния ден жертвата е трябвало да бъде настанена в приют в шуменското село Друмево.

П. Г. и 74-годишната му брачна половинка К. живеели разграничени от 15-20 години. Навремето мъжът работел в железниците, а К. била уважавана детска учителка в градчето. След като се пенсионрала, гледала заболели хора, главно прекарали инсулти. Преди към месец К. получила мозъчен удар и се наложило да се грижат за самата нея. Двамата синове на съпрузите съумели да убедят татко си да се събере с майка им и да се грижи за нея. Наели гарсониера на първия етаж в блок на ул. " Цар Калоян " и П. се грижел за К. Пред свои " набори " обаче разказвал, че му е доста мъчно да се оправя и не устоя, прецизира " Монитор ".

Заради тежкото положение на дамата фамилията, благодарение на Община Смядово, съумяло да приготви документи и да уреди настаняването на К. в приют в село Друмево. В сряда били конкретизирани последните детайлности и в четвъртък трябвало да я настанят в приюта. До това обаче по този начин и не се стигнало. По незнайни на този стадий съответни аргументи мъжът протегнал ръка на болната жена и я удушил.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР