8 март по традиция си е празник, който си се

...
8 март по традиция си е празник, който си се
Коментари Харесай

С мили думи за любимите жени, на ресторант или с компания: Как известните българи празнуваха 8 март?

8 март по традиция си е празник, който си се уважава у нас. Ако не вярвате, питайте свои баби и майки за какви купони е ставало въпрос преди време! 

Е, традициите са, с цел да се съблюдават и на този 8 март, макар нетрадиционната обстановка, значително българи и българки означиха уместно празника, като за някои способстваха и отворените заведения. Решихме да разгледаме Instagram, с цел да забележим по какъв начин са се забавлявали някои от обичаните ни звезди. 

Виж още: Ваня Червенкова за огромния потрес, който е претърпяла и за какво счита да се татуира цялата

Гери-Никол и компания

В родния шоубизнес се заформи един забавен другарски кръг, който се събра и за 8 март. Става въпрос за Гери-Никол, поп-фолк певицата Малката и плеймейтката Жанета Осипова. Празникът означиха в компанията на Ивайло Колев в столично заведение, като от сторитата се вижда, че са си и потанцували добре.

Азис 

За изпълнителя празникът стартира още на 7 март, когато имаше рожден ден и когато пред цяла България му бе поднесена най-голямата изненада - той се видя с майка си, която живее в чужбина. На 8 март Азис разгласява фотография с майка си, под която ѝ благодари за всичко - за обикалянето по състезания с него, за поддръжката в сложните моменти, че се е борила против дискриминирането. " Хванала за ръка дребното си циганче, ти беше горда майка,която първа повярва в мен!Сега аз съм всичкото, което съм с помощта на теб ", написа той.

Виж още: Лора Караджова умили със фотоси на двете си прелестни деца

Семейство Петканови

Инфлуенсърската двойка означи празника с не една обява, само че взехме решение да сложим фотографията нагоре, тъй като е несъмнено най-сладката. Под нея Алекс Петканова написа, че тази година Габриел е решил да ѝ подари грим урок и да я разкраси. По-късно тя и Даниел са отишли на ресторант, като на фотосите от излизането няма и помен от тези кавги, с които започнаха годината.

Виж още: Как трансформира майчинството? Мика Стоичкова с благо самопризнание, описа и за тежък миг от 2020 година

Семейство Джаферович

От изявленията им в Instagram разбираме, че двамата са били на ски, възползвайки се от последните снежни дни. Под фотографията нагоре Ваня поздравява за празника своята най-голяма обич в живота си и майка на двете му деца. " Знаеш, че не съм доста сантиментален (всъщност въобще не съм), само че това не значи, че не те обичам от тук до небето ", написа той.

Дара

Певицата ни " подари " един виртуален букет от лалета и празнична фотосесия. В първата част на поздрава си тя се обръща към всички дами с пожеланието да са борбени, самостоятелни и усмихнати. Във втората пък се обръща към майка си: " Мамо, благодаря ти за положителният образец и за мен ти си кумир и същински воин. Обичам те ".

Виж още: Бони е безапелационна: " Тези хора би трябвало да си получат заслуженото! "

Нанси Карабойчева

За миската това е първият 8 март, на който тя е майка. " Специален ден е, несъмнено. Щастлива и признателна съм ", написа тя.

Изображение: https://www.instagram.com/darnadude/

https://www.instagram.com/aleksandra_petkanova/

https://www.instagram.com/azis_online_new/

Източник: vbox7.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР