8-годишно момиченце стана жертва на блудство.Случаят е от Добрич.Детето изчезва

...
8-годишно момиченце стана жертва на блудство.Случаят е от Добрич.Детето изчезва
Коментари Харесай

Задържаха мъж, блудствал с 8-годишно момиченце в село Плачидол

8-годишно момиченце стана жертва на блудничество.

Случаят е от Добрич.

Детето изчезва на 3-ти август по обяд от центъра на града и е намерено на идващия ден, предава Разследващите открили, че 40-годишен мъж е подлъгал детето и го е отвлякъл в близкото село Плачидол, където работел в кравеферма.

По време на престоя си там, момиченцето е връзвано и с него са осъществени блудствени дейности. Мъжът е арестуван. Той е прочут на криминалистите за осъществени голям брой обири. Детето е от многодетно семейство, отглеждано от самотна майка. Във съдбовния ден, дружно с двете си сестри, взема решение да поиграе в центъра на града, до момента в който майката е на работа. Останалите девойки не виждат по кое време изчезва.

“Около 13 часа потърпевшото дете се доближава до обвинения, който по същото време се намирал в центъра на града и е поискало от него 1 лев, с цел да се качи да играе на люлките. Обвиняемият дава на детето 1 лев, след което му предлага да му купи сладолед, хваща го за ръка и се насочат към региона на автогарата в град Добрич.

След това стигат до село Плачидол, където той работи. Отива в кравефермата, с цел да извърши служебните си отговорности. Около 20 часа се връща при детето в стаята, детето стартира да плаче, да търси майка си. Той го завръзва и прави блудствените дейности с него”, сподели представителят на районната прокуратура в Добрич - Даниел Илиев.

На мъжа са повдигнати 2 обвинявания – за блудничество с малолетно лице, за което се планува наказване отнемане от независимост от 1 до 6 година, както и за незаконно отнемане от независимост на малолетно лице, за което планува наказване от 3 до 10 година отнемане от независимост.
Източник: dunavmost.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР