8-годишно дете е хоспитализирано в МБАЛ-Монтана, след като е било

...
8-годишно дете е хоспитализирано в МБАЛ-Монтана, след като е било
Коментари Харесай

8-годишно момиченце е в МБАЛ-Монтана, след като е било ударено от кола, на която водачът е избягал

8-годишно дете е прието в болница в МБАЛ-Монтана , откакто е било блъснато от автомобил , на който лидерът е избягал. Това оповестиха от Областната дирекция на полицията.

Злополуката е станала към 20:30 часа нощес на ул. „ Пета “ в кв. „ Изток “ във Вършец. Според първичната информация 42-годишен локален гражданин при ръководство на „ Мерцедес МЛ 270 СДИ “ е блъснал момиченцето, като го е блъснал с предната лява врата на лекия автомобил.

Пострадалото дете е прегледано във ФСМП-Вършец, след което е превозено и настанено за лекуване в МБАЛ-Монтана с данни за фрактура на лявата подбедрица , без заплаха за живота.

Водачът на лекия автомобил не е уведомил чиновниците на Министерство на вътрешните работи за произшествието и не останал на място. По-късно е открит и пробван за приложимост на алкохол с техническо средство, като тестът е негативна. На местопроизшествието и на лекия автомобил са осъществени огледи. По случая е формирано досъдебно произвеждане по член 343, алинея 1, б. „ б “, вр. член 342, алинея 1 от Наказателен кодекс.

Източник: iskra.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР