79-годишната Надежда Ранджева днес вече се чувства добре, но не

...
79-годишната Надежда Ранджева днес вече се чувства добре, но не
Коментари Харесай

Хилда обърна земята, за да спаси майка си

79-годишната Надежда Ранджева през днешния ден към този момент се усеща добре, само че не по този начин стояли нещата преди близо година. Музикантката не доверява даже на сътрудниците си от какво тъкмо е била болна Надежда. Тя била компактно до нея през последните месеци и обърнала земята, с цел да обезпечи най-хубавото лекуване на единствения си родител. Днес е удовлетворена, че неприятното е зад тила им и се любува пълноценно на времето с майка си. Припомняме, че таткото на Хилда Вили си отиде от рак през 2008 година, като преди този момент претърпя и два удара.

И до през днешния ден щерка му мъчно приказва за него в минало време и все не може да свикне с неналичието му. Прочутият диригент се дами за извънредно красивата Надежда, до момента в който тя е още студентка по британска лингвистика. Вече има един брак зад тила си с аптекарка, от който има наследник, напомня " Минаха години ".
Реклама
Вторият брак на Вили също завършва с крушение, макар че скоро след раждането на щерка им Хилда двойката се снабдява с необятен независим апартамент в дипломатическия квартал „ Изток ”. „ Надежда беше добра певица и майка, само че след 25 години взаимен живот процесът на амортизиране стана необратим и се разведохме ”, доверява в изявление маестрото приживе. Пред медиите Хилда постоянно е твърдяла, че родителите й до последно били в прелестни връзки и тя постоянно е разчитала на тяхната помощ в сублимни моменти изключително в пубертета и след развода си с артиста Чочо Попйорданов. Вили слуша за трети път марша на Менделсон с доста по-младата тв говорителка от Българска национална телевизия Светлозара Казасян.
Източник: hotnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР