77 машини са се развалили поради нелеки проблеми и ще

...
77 машини са се развалили поради нелеки проблеми и ще
Коментари Харесай

Веселин Тодоров, Сиела Норма: Работим денонощно, за да осигурим машините за втория тур

77 машини са се развалили заради нелеки проблеми и ще бъдат ремонтирани или заменяни. От предходните избори има малко под 200 и по този начин стигаме до порядъка 250-260. Това сподели за Bulgaria ON AIR изпълнителният шеф на " Сиела Норма " Веселин Тодоров.

" Ние в действителност имаме 0,7%, което е най-хубаво достижение в света на сходен вид устройства. Докато в други страни ги заменят в секциите, ние ги стопираме и минаваме на хартия. Няма да ги поправяме в деня на изборите. Те ще влязат в деяние след изборите. Част можем да ги експортираме назад или да ги изпратим към други страни. Машините бяха и за презентационни цели, само че не можахме да ги покажем на албанците онлайн, само че пък показахме по какъв начин се вършат избори. Резервните машини са напълно разход на " Сиела Норма ", “ добави още Веселин Тодоров.

На въпрос може ли машините за аварийни елементи да се употребяват за такава цел, шефът на " Сиела Норма " отговори, че съгласно ЦИК не било добра концепция.

" Трябва да сме най-глупавите хора на света, с цел да вършим ненужни разноски. Много по-евтино излизат задачите машини, в сравнение с на части. " Сиела Норма " работи непрекъснато, с цел да обезпечи доставката на машините за втория тур на президентските избори. Правим всичко допустимо и би трябвало да се оправим. Ако не се оправим до петък на обяд, би трябвало да се оправим през нощта и ранните часове на събота. Работи се в действителност непрекъснато ", сподели Веселин Тодоров.
Източник: trud.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР