76% от хората са невъзприемчиви към COVID-19. Нещата относно мерките

...
76% от хората са невъзприемчиви към COVID-19. Нещата относно мерките
Коментари Харесай

Д-р Георги Тодоров пред Фрог: 76% от хората са могат да хванат COVID-19. Нещата отиват на изуй гащи

76% от хората са невъзприемчиви към COVID-19. Нещата по отношение на ограниченията отиват на изуй гащи. Единственото, което би трябвало да създадат политиците е да ни се извинят. Това сподели лабораторният доктор Георги Тодоров пред Фрог нюз. Ето какво още изясни той:
Г-н Тодоров, като лабораторен доктор вие тествате хората за ковид. Какво демонстрират резултатите сега, какви са трендовете на това заболяване?

Аз не отпущам в миг данните от проучванията за ковид на здравното министерство, само че количеството на изследваните хора към този момент е доста съществено. Някои са изследвани и по два пъти, само че броят име пренебрежимо дребен. Резултатите сочат, че към 6,3% от популацията към този момент се е срещало с този вирус и е развило антитела. Невъзприемчивостта към него, т. е хора, които не могат да заловен този вирус е към 76%.

Какво значи това?

Това значи, че към 76% от хората се срещнат с COVID-19, няма да развият нищо. Даже и антитела няма да изградят. Няма да го възприемат.

Как си го обяснявате?

С имунната система и невъзприемчивостта на организма. Просто в този момент ни третират по този начин, че надали не 100% от хората могат да заловен този вирус. Това не е вярно-76% не могат. Полиомиелитът, който е не изключително рискова зараза, 96% от хората го прекарват без да усетят нищо. Други 3% по някакъв метод се разболяват от него и имат грипоподобни признаци. И единствено 0,9% развиват другите му форми на болест. От тези 96%, които нагоре загатнах, 77% са невъзприемчиви. Полиомиелитът, по метод на разпространяване, е сходен на ковид. Лошото при полиомиелитът е, че дава тежки неврологични проблеми. Той има три форми на демонстрация, при едната от които умират 99 на 100 от хората. Въпреки всичко, против полиомиелитът има ваксина поради тежките затруднения. А при ковид дори няма и тежки затруднения.

В изявление пред Слави Трифонов казахте, че сте разговаряли с Жени Начева от здравното министерство. Какво обсъдихте по отношение на пандемията?

След като й обясних нещата, тя сподели: „ Ти ме гръмна “. А аз я попитах: „ Какво те гръмнах?! Ние предвидихме, че няма да има нито чували с трупове, нито всеобщо заболели хора. Има ли всеобщо заболели хора? “. Тя вика: „ Ами няма “. Питам я: „ Тези дето са в болница, за болница ли са? “. А тя: „ Ми не са “. Пак аз: „ Колко са за болница - 40 индивида на 7 милиона души. Искам да те запитвам за какво ги вършиме тези работи? “. А тя ми изяснява: „ Не зная, ние не сме лекари, ние слушаме Щаба “. Значи тя не желае да се вслуша в здравия разсъдък. Тя слуша какво и разправя Ангел Кунчев.

Опитахте ли ли да разговаряте с представител на НОЩ?

Говорих с ген. Венцислав Мутафчийски. Като чух какви ми ги приказва, непосредствено му споделих, че не схваща защо става дума. Изслуша ме и сподели: „ Доктор Кунчев споделя друго “. Викам: „ Ами, в случай че вместо него, аз или някой като лекар Мангъров бяхме на мястото на Кунчев, какво щеше да направиш? “. А той: „ Може би щях да подам оставка и да оставя нещата на вас “. Тестовете са оръжието. Но те изкупиха тестванията и нямаше проби в страната. Казаха след това, че тестванията не били точни. Това не е правилно.

Хората, обаче се ошашавиха освен от приказките на Щаба, само че и от това, което се случи в Италия и Испания. Все отново там доста хора изгубиха живота си.

В Италия не се случи нищо ново. На ден там умират приблизително по 2200-2400 души, а в България 300-320 по разнообразни аргументи. Вирусът е страховит благородник. Той се държи към всички хора еднообразно. Едни ги разболява малко, други малко повече, трети въобще не ги разболява. Хора с съпътстващи болести, инфектирани с Ковид-19 просто умряха едновременно, вместо по друго. През 2017 година в Италия са умряли 37 500 индивида от асоцииране към грипа. Това се случва от края на октомври до април. Сега разликата е, че за 4 седмици асоциирани с короновирус, са умряли 30 000 индивида. Това е.

При по-малко инфектирани ограниченията бяха по-тежки. Сега, при повече инфектирани, ограниченията се разхлабват от ден на ден. Как си го обяснявате?

Много просто - преди работеха 4 лаборатории, в този момент 11. 1400 проби се вършат дневно и се откриват 23- ма инфектирани. Имайте поради, че една проба не е един човек. Един човек е три-четири проби.

Открито застанахте против решенията на управляващите за битка с ковид. Това не ви ли тормози?

Нищо не ме тормози, тъй като имам безспорни доказателства, че протичащото е срещу здравната просвета. Кого да чувам - системата или здравната просвета?! Смятам за по-лесно и по-честно да чувам здравната просвета. Лъжите не са ми по усета.

Започнаха ли повече хора да се изследват?

След заповедта на министър Кирил Ананиев, че би трябвало да предаваме информацията за изследваните, от 28-април на процедура стопираха имунологичните проби. Аз споделих, че няма да предам нищо, даже и да ме глобят. Нещо не се появяват хората от РЗИ. Няма ги. И през вчерашния ден, откакто апелирах заповедта, стопирах осъществяването й. Сега хората отново се тестват, поразчупиха се нещата. Съжалявам, само че в случай че ПСР-ът позитивира, това не значи, че си болен.

А какво значи?

Значи, че аз имаш нещо в устата. Даже не си и инфектиран.

Кога може изрично да се каже, че имаш ковид?

Коронавирус ще ми намерят единствено, в случай че от биологичният материал са взели РНК и са го дали на електронен микроскоп, който да покаже вируса с коронките от горната страна. Като ми намерят в устата РНК, това не значи, че съм инфектиран. И китайците го споделиха 100 пъти. В публикацията им написа: „ Ние изследвахме нашия медицински личен състав, от които 98% имаха в проучвания материал РНК “. Нито един от тях не беше болен, нито пък разпространяваше болестта, тъй като в случай че беше толкоз заразно, те всички щяха да се натръшкат. Но това не се случи и на 45-тия ден лекарите смъкнаха маските, тъй като схванаха, че става въпрос за нищо. Нито е толкоз заразно, нито е толкоз патогенно, нито пък толкоз смъртоносно.

Повече медицина или повече политика има към „ изключителната обстановка “?

Аз съзрях, че няма нищо ужасно, откакто минаха 28 дни от момента, в който бе основан НОЩ и 42 дни от момента, в който започнаха да умират италианците. Към 30 март на мен ми светна инфекциозната мисъл в главата. Оттогава хвърлих маската и ръкавиците. По-голяма дивотия от ръкавици не бях чувал, тъй като дали ще ти полепне нещо по ръцете или по ръкавиците, е все тая. Резултатът е идентичен. Хората не помниха медицината. Нещата отиват към изуй гащи. Затова политиците се чудят в този момент по какъв начин да излязат от обстановката. Не знаят какво да създадат. Най-правилното нещо, което могат да създадат, е да излязат и да кажат: „ Сбъркахме! Извинявайте!. Има болест, само че трябваше да се работи по различен метод. Този не беше верен. Простете ни! “. Това в случай че го създадат няма кой да ги бутне от власт повече. Опозиция няма да има.

Много ваши сътрудници са на мнение, че е трябвало да се изолират най-уязвимите-възрастните хора и тези с съпътстващи болести.

Вече е късно да се изолират възрастните хора. В началото това, което се направи, беше вярно. Правилно затворихме театрите, киносалоните, моловете. Правилно спряхме децата от учебно заведение. Но трябваше за стартираме да следим какво става. Да тестваме хората и да не ги плашим, тъй като се стигна до там, нуждаещите се да не могат да отидат на доктор. Докторът преглежда по телефона, можете ли да си визиите! Следващата мярка беше да не се карантинират за 14 дни хората от чужбина, а единствено за 5 дни. Ако някой се разболява, се разболява на 5-я ден. Никакво прекъсване на парковете и градините. Заведенията-вътре не, само че на открито да. Все отново не сме безрасъдници да гледаме мъдро в тавана и да споделяме, че няма нищо. Никой не е споделил, че нямаме нищо. Въпросът е по какъв начин се отнасяме с него. Можеше да се каже: „ Ако заведенията имат опция да сложат столчета на открито, дано да го създадат “. Защо се затварят хотелите? Какво става там, откакто всеки си е по стаите. То е еднакво на това да се затворят жилищата в жилищните блокове. Може да се провежда храненето в хотелите по часове. Голяма нелепост бе да се спрат командировките на хората. На 14-я, 17-я и 18-я ден трябваше да се направи оценка на това какъв брой заболели има, а не какъв брой заразоносителя са открити. Ние сме дребна популация. Даже германците не можаха да изолират така наречен минимална инфекциозна доза. Защо няма? Защото не можем да намерим задоволително заболели. Това е елементарна медицина.

Да разбираме ли, че обещаният пъкъл няма да пристигна?

Нищо сходно. Той се случи. Хората с разнообразни тежки болести, които трябваше да се лекуват, не се лекуваха. Сега ще има втора и трета вълна от заболели, само че те няма да са от Ковид-19, а от хронично заболели, които не са се лекували по време на изключителното състояние. Ще има и новозаболели от неприятната имунна система, разследване на затварянето на хората у дома.

Интервю на Катя Илиева
Източник: frognews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР