76-годишната съпруга на крал Чарлз III, кралица Камила, изглеждаше елегантно

...
76-годишната съпруга на крал Чарлз III, кралица Камила, изглеждаше елегантно
Коментари Харесай

Кралица Камила се появи с нова шапка от известен шапкар СНИМКИ

76-годишната брачна половинка на крал Чарлз III, кралица Камила, изглеждаше елегантно в черно палто, украсено с брошка с мак, на службата в Деня на възпоменанието на военния мемориал Кенотаф. Съответните снимки се появиха в профила на кралската двойка в Instagram.

Тази черна рокля от вълна и сатен е проектирана от един от най-доверените дизайнери на Нейно Величество, Фиона Клеър. Последният път, когато Камила носеше това облекло, беше на погребението на Елизабет II.
 Кралица Камила, шапка, работа за възпоменание Кралица Камила Снимка: Getty Images
Въпреки че това не е първият път, когато принцесата на Уелс се появява на обществено място с палто и шапка, този път Камила избра нова шапка - елегантно създание, украсено с ефектни пера, навити в нереален глобус. Негов създател е известният ирландски дизайнер на шапки Филип Трейси. 

През последните две десетилетия кралските дами непрекъснато се обръщат към ирландския модист поради неговите реформаторски шапки и изобретателен метод към изкуството, носейки неговите модели на всяко светско събитие от Royal Ascot до кралски сватби.

Кралица Камила, тогава Камила Паркър Боулс, носеше истинската шапка на дизайнера на сватбата си с принц Чарлз на 9 април 2005 година в Windsor Guildhall като част от гражданска гала.

Лондонските дизайнери Анна Валентин и Антония Робинсън сътвориха сватбената й рокля. Беше красиво кремаво облекло от шифон и коприна. Те й направиха и неповторима сива копринена рокля с бродирани златни елементи за сватбата й в катедралата " Свети Георги ".
Източник: glasnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР