76-годишната френска певица Мирей Матийо проговори за връзката си с

...
76-годишната френска певица Мирей Матийо проговори за връзката си с
Коментари Харесай

Френската певица Мирей Матийо разказа за отношенията си с Путин

76-годишната френска певица Мирей Матийо проговори за връзката си с съветския президент Владимир Путин. Това разгласи самата тя в изявление за Nice Matin.

Изпълнителката сподели, че се отнася към Путин освен като към държавен глава, защото се познава персонално с него. „ Това е доста персонално ... Отношенията ми с него са разнообразни от връзките просто с президента, тъй като той персонално ме одобри няколко пъти, когато пеех там (в Русия - бел.р.) “, отговори Матийо на журналистически въпрос дали към момента се възхищава на президента на страната.



Певицата също по този начин прикани за дипломатическо решение на обстановката в Украйна и призна за любовта си към руснаци и украинци.

„ Разбира се, съветският народ поддържа своя президент на 100 %. И това е разбираемо, типично по-руски! Ако не познавате добре страната, няма да я разберете “, сподели певицата, като акцентира, че съветският народ „ постоянно ще бъде в сърцето й “.

По-рано английският рок музикант Роджър Уотърс, един от създателите на Pink Floyd, разкритикува президента на Съединени американски щати Джо Байдън поради политиката му към Украйна.

Източник: Nice Matin






Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР