756 м водопровод, част от водопроводната мрежа на с. Борци,

...
756 м водопровод, част от водопроводната мрежа на с. Борци,
Коментари Харесай

Съвместен проект на ВиК – Шумен и община Венец подобрява водоснабдяването на селата Борци и Габрица

756 м тръбопровод, част от водопроводната мрежа на с. Борци, община Венец, ще бъде сменен по взаимен план на ВиК - Шумен и община Венец, при който от страна на общината се обезпечават материалите, а ВиК- Шумен взе участие с техника и експерти за осъществяване на дейностите. Предвидено е на мястото на амортизирания тръбопровод да бъдат положени тръби от модерни материали, полиетилен, с диаметър Ф 90. Ще бъдат сменени и всички 29 броя сградни водопроводни отклонения по ул. „ Паламара ".

По същия модел на съдействие сред ВиК - Шумен и община Венец, ще бъде построен нов тръбопровод в с. Габрица по ул. „ Дружба ", което ще даде опция за присъедняване на нови консуматори.

„ Сътрудничеството сред ВиК - Шумен и общините в нашия район е извънредно значимо, а осъществяването на взаимни планове ни дава опция да създадем повече за възстановяване на водоснабдяването в региона ", сподели Жанета Панайотова, шеф на ВиК - Шумен. „ Координирането на капиталови стратегии и взаимните планове ще обезпечи по-добро обслужване на клиентите, бизнеса и популацията в област Шумен ", добави госпожа Панайотова.

Източник: cross.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР