75- годишна учителка е осъден на 10 години затвор за

...
75- годишна учителка е осъден на 10 години затвор за
Коментари Харесай

УЖАСЯВАЩО: 75-годишна учителка принуждавала 14-годишен да прави забранени неща по време на час

75- годишна учителка е наказан на 10 години затвор за неведнъж полово посягане над младеж в мазето на частно баптистко учебно заведение.

След излизането си от пандиза тя ще бъде под надзора на Министерството на поправките на Уисконсин в продължение на 15 години.

През април 2022 година управляващите упрекват учителката Нелсън-Коч, че е принудила 14-годишен възпитаник да прави неведнъж секс по време на образователните часове през образователната 2016-2017 година По време на нападенията Нелсън-Коч работи в баптистката академия на Тома.

През август правосъдно жури я признава за отговорна по 25 обвинявания в полово посягане против дете, подмамване на дете, откриване на гениталии, откриване на интимни елементи и заплашване на жертвата. Посегателствата са спрели откакто тя напуснала работа.

Според съдията по делото характера на учителка е " неутрализиращ фактор ". Тя е определяна като " благ ", " безвъзмезден ", " даряващ " и " работлив " човек. Обвиненито обаче счита, че с тези " добродетели " се пробвала да прикрие същинската си същина.

По време на чуването за изговаряне на присъдата бащата на жертвата съобщи, че синът му е излязъл обществено, с цел да се увери, че Нелсън-Коч не може да нападне други деца. Той упорства за пожизнен затвор на учителката.

Впоследствие арбитър Радклиф наложи 10-годишна присъда, последвана от 15 години контрол. След произнасянето на присъдата прокурорът похвали младата жертва, като сподели: " Приветствам го за смелостта му. Без него Нелсън-Коч към момента щеше да е в обществото. "

Според страницата на Нелсън-Коч във Фейсбук към 14 август 2017 година тя е била " във връзка ". През 1966 година приключва гимназия " Ню Хемптън ", Айова, а на страницата ѝ написа, че е учила асистенция в медицински кабинет в Purdue Global. Започва работа в Баптистката академия на Тома на 1 февруари 2016 година

Източник: struma.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР