74-годишна жена е била убита по особено жесток начин от

...
74-годишна жена е била убита по особено жесток начин от
Коментари Харесай

Софиянка издъхна със счупен гръбнак след чудовищен побой от дъщеря си

74-годишна жена е била убита по изключително нечовечен метод от 36-годишната си щерка в жилището им в столичния жк " Христо Смирненски ", оповестиха от прокуратурата.

Пенсионерката е била пребита до гибел, като са й били нанесени голям брой удари с ръце и крайници.

Сигналът за убийството е подаден на 11 февруари. От разпити на съседи се схванало, че към обяд от жилището на старата жена се чували крясъци и тракане, което траяло близо два часа.

От протокола за осъществен оглед на натрупа на убитата е видно, че по тялото й имало голям брой кръвонасядания в региона на главата, гърдите, таза и раменете, както и двустранни фрактури на ребрата. Констатирано е било строшаване на гръбначния дирек и скъсване на черния дроб .

Първоначално дъщерята положила старания да затрудни разкриването на осъщественото от нея незаконно действие, като се пробвала да заблуди пристигналите на място правоохранителните органи по отношение на действителните условия за случилото се.

В хода на следствието обаче са били събрани задоволително доказателства за авторството на незаконното действие. По дланите и ходилата на дъщерята са били открити кръвонасядания и петна от изсъхнала течност, наподобяваща кръв.

36-годишната жена е арестувана и й е повдигнато обвиняване за съзнателно ликвидиране.

По искане на Софийска градска прокуратура съдът е наложил непрекъсната мярка за неотклонение " задържане под стража ".

Разследването продължава.
Източник: dir.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР