73-годишната туристка Хайди Ернст от САЩ е загубила крака си,

...
73-годишната туристка Хайди Ернст от САЩ е загубила крака си,
Коментари Харесай

Aкула нападна възрастна туристка, ампутираха й крака СНИМКИ

73-годишната туристка Хайди Ернст от Съединени американски щати е изгубила крайници си, откакто е била нападната от акула на Бахамските острови. Това оповестява The New York Post.

Съобщава се, че дамата е била нападната от акула по време на гмуркане край плажа " Тайно ". Нападението се е случило, когато Ернст е изкачвала стълба, с цел да се върне назад на лодката. 

Жената твърди, че е видяла акулата да плува във водата, тогава я блъснала с ръка, с цел да я изплаши.

Според дамата, откакто се върнала на лодката и погледнала крайници си, тя схванала, че той не може да бъде избавен.

" Имаше кръв на всички места ", описа тя в настрана изявление за The Gazette от болничното си легло в Маями. Тя споделя, че се е страхувала да не почине и е изпитвала ужасяващи болки.



Кракът на Хайди Ернст / Снимка: KCCI

Един от членовете на екипажа на лодката, на която Ернст и други туристи са плавали край крайбрежията на Бахамските острови, е оказал помощ на тежко ранената жена. Той е завързал турникет към крайници й, който " я предпазил от кървене до гибел ".

Според кореспонденти Ърнст е била призната в болница " Ранд Мемориъл ", а по-късно откарана с кола за спешна помощ в травматологичния център " Джаксън Райдър " в Маями. Лекарите там са ампутирали крайници на дамата. 

Ернст споделя, че тя и хирургът решили да отстранен повредения крак. Самата жена е работила като доктор.

" Да, дано просто го създадем. Нека просто ампутираме ", споделила Ернст на хирурга.



Жената споделя още, че се е гмуркала край крайбрежията на Бахамските острови от 11 години и в никакъв случай не се е страхувала от акули, тъй като те не са проявявали експанзия към водолазите.

" Те не са посочили никакво нападателно държание към водолазите ", споделя Ернст пред The ​​Gazette. " Те плуват към нас. Ние ги снимаме. Те не ни заплашват. Никога не съм се чувствала в заплаха ", добавя тя. 

Профилът на Ернст във Facebook е цялостен със фотоси, запечатали нейните подводни завършения, в това число голям брой срещи с големи акули.

Превод: GlasNews.bg
Източник: glasnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР