73-годишен мъж от Видин загина при тежка катастрофа, станала във

...
73-годишен мъж от Видин загина при тежка катастрофа, станала във
Коментари Харесай

Кадри от касапница под мост потресе Монтанско СНИМКИ 18+

73-годишен мъж от Видин почина при тежка злополука, станала във вторник късно вечерта в монтанското село Доктор Йосифово. Ангел М. бил зад кормилото на автомобила, колата прекосявала през път в ремонт и скочила от новостроящия се мост. В колата било фамилията на Ангел – наследник, снаха и внучка – тримата емигранти в Съединени американски щати. 9-годишното момиченце, което за благополучие е потърпевшо леко, е американски жител.




47-годишният Пламен А. е с комоцио, брачната половинка му Надя Д. е със счупени шийни прешлени. Тримата са превозени в монтанската болница.



Според криминалисти най-вероятно възрастният мъж се е удавил. Разследването досега демонстрира, че тримата оживели са съумели да се освободят от коланите и да излязат от реката. Ангел обаче бил с тежка контузия на ръката, не съумял да откопчае колана и умрял.



По данни на пътното ръководство пътят в ремонт е затворен за придвижване и има указателни знаци за обходен маршрут. Шофьорът обаче не се е съобразил с тях и е опитал да премине през строителната площадка. Мостът е без парапети, Ангел даже не го е видял и е скочил с джипа в реката, описват локалните.

„ От Монтана до моста има минимум на 10 места забранителни знаци. На влизане в селото има знак – „ обход “. Постоянно се нарушават. Никой не се преценява със знаци, с ограничавания и с каквото и да е. Ето - резултатът е под моста. “,гневи се локалният кмет Огнян Митов.







Преди дни колоездач скочи от същия мост, само че за благополучие оцеля.

Полицията продължава да проверява тежкия случай. Според хората в селото обаче, въпреки че пътят е затворен за коли, наложително е мостът да бъде обезопасен по някакъв метод.

Семейството в джипа е родом от Видин. Те са пътували в посока Монтана – Видин. Инцидентът е станал в 21,45 часа.

Източник: Конкурент
Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР