72 мигранти, самоопределили се като афганистанци, както и трафикиращия ги

...
72 мигранти, самоопределили се като афганистанци, както и трафикиращия ги
Коментари Харесай

Среднощна гонка с дрогиран каналджия в Бургас, в камиона му откриха 72 мигранти

72 мигранти, самоопределили се като афганистанци, както и трафикиращия ги 45-годишен български водач, са арестувани от чиновници на Областната дирекция на полицията в Бургас към среднощ, потвърдиха преди минути оттова.

Водачът на ТИР-а, който се е движил по пътя Созопол-Бургас не се е подчинил на полицейските разпоредби за прекъсване на контролно-пропусквателен пункт Пода и е траял по бул. " Тодор Александров ".

След гонка в региона до бензиностанция “Лукойл " на бул. “Тодор Александров " товарният автомобил е спрян и лидерът му е арестуван.

Установено е, че това е 45-годишен престъпно проявен мъж от гр.Маджарово, общ. Хасково. Той е тестван за приложимост на алкохол и наркотични субстанции, като тестът е  била позитивна за приложимост на амфетамин и метамфетамин.

При инспекцията в полуремаркето на ТИР-а са открити 72-ма противозаконни мигранти, самоопределили се, като жители на Афганистан.

Трафикантът и мигрантите са арестувани за период от 24 часа. Работата по случая продължава от чиновници на Първо районно управление (на МВР) Бургас.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР