72-годишният благоевградчанин Величко Владев, чиито останки бяха извадени миналия вторник

...
72-годишният благоевградчанин Величко Владев, чиито останки бяха извадени миналия вторник
Коментари Харесай

Извадиха мъртвия Величко от благоевградските гробища! А аутопсията разкри, че...

72-годишният благоевградчанин Величко Владев, чиито остатъци бяха извадени предишния вторник от гроба му и подложени на ексхумация, най-вероятно е умрял от пневмония. Това откри правосъдният доктор доктор Яни Златин, който бе претрупан с аутопсията.

Д-р Златин не намерил следи от травматични увреждания върху тялото на Владев, само че разкрил следи от болестта върху белите дробове на мъжа макар мощното разлагане на тялото.

За всеки случай елементи от вътрешните органи на мъжа са изпратени за химически разбор в София за определяне на окончателната причина за гибелта му, въпреки вероятността тя да се окаже насилствена да е оскъдна.

Костите на Владев, който беше претендент за общински консултант от НФСД през 2015 година и акционер в „ Пътнически транспорти “ АД, бяха изкопани по разпореждане на прокуратурата . Близо половин година откакто тялото на самотно живеещия благоевградчанин бе намерено в дома му от съседи, държавното обвиняване образува досъдебно произвеждане след изказване на далечна братовчедка, че мъжът най-вероятно е бил съзнателно убит от техни родственици поради апетитния му парцел в центъра на Благоевград.

ОЧАКВАЙТЕ ПОДРОБНОСТИ В БЛИЦ!

Източник: struma.bg
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР