71-годишният мъж от карнобатското село Церковски, който е арестуван за

...
71-годишният мъж от карнобатското село Церковски, който е арестуван за
Коментари Харесай

Рецидивист арестуван за жестоко убийство край Карнобат СНИМКА

71-годишният мъж от карнобатското село Церковски, който е задържан за убийството на собствен съселянин, е добре прочут на органите на реда, оповестява Флагман.

Според неофициална информация става въпрос за Алекси Стоянов.

Преди четири години той бе задържан поради това, че атакува служители на реда от РУП Карнобат и с нож се опита да го заколи. Той не просто е с досие, а с цялостен поменник от закононарушения, неведнъж осъждан и лежал в пандиза.

Процесът за нахлуване над полицейски чиновник още е провесен, а той бе направил действието, когато изтърпяваше условна присъда. През 2016 година, Алекси се опита да трогне Бургаския областен съд и съобщи, че желае да почине умерено в Церковски, като свободен жител, а не в пандиза, защото се обрисуваше да го пратят за дълго на топлото. Бавното правораздаване обаче обезпечи на Алекси да излезе от ареста, а делото му към момента се влачи по правосъдните инстанции.

В петък, Алекси извикал един от дребното си другари от селото - Коста Костов, на 65 години. Всички други го отбягвали, тъй като бил кибритлия и създавал доста проблеми. Ставал извънредно експлозивен щом се напие.

Не е ясно какво е предизвикало гнева му, само че той е намушкал с нож в дясната част на тялото, извлякъл до поляна край селото и го оставил да почине, агонизирайки в страшни страдания.

По-късно през днешния ден в Окръжен съд Бургас следва да се гледа настояването за налагане на непрекъсната мярка на килъра. Тогава ще станат ясни и спомагателни детайлности, само че съгласно наша информация против Алекси имало задоволително доказателства - ножът, с който е погубен Коста е открит в дома му, там е имало и следи от кръв.
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР